It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Atunci cand te asiguri doar dintr-o parte

Adăugat de ramius
Raportează ca șters! 62

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Daca te asiguri doar din stanga cand iesi de pe un drum lateral poti fi lovit de masini care vin din dreapta si sunt in depasire. E bine sa te asiguri temeinic din ambele parti.

Ce mai caută lumea:
 • omitere de intersecție

14 comentarii

 1. misusmecheru

  baaaaaiiiiiii frate , ce faza nasoala!!!

 2. Pajeroking

  S-ar putea sa nu am dreptate, dar eu stiam ca nu ai voie sa depasesti in dreptul unei intersectii.

  • Intersectia nu pare semnalizata. Afli de ea dupa …

  • nu era chiar o intersectie ci mai degraba o curte. drumul nu este marcat, nu era linie continua.

  • @pejeroking
   Depășirea e interzisa in intersecții nedirijate. În cele dirijate, in lipsa altor restricții (de exemplu linie continua) depășirea este permisă. Aici însă este cu totul alta situație, mașină aceea a ieșit dintr-o curte a unei firme (sau cel puțin așa văd eu).
   Ce a făcut respectivul este o greșeală pe care o văd frecvent, se asigura doar din stânga și omite că prioritatea se acorda tuturor vehiculelor care circula pe drumul pe care pătrunde (în speță drumul cu prioritate). Din păcate, astfel de greșeli pot genera accidente grave.

 3. calltodemocracy

  ramius,daca poti pune un geotag cu zona in cauza,pentru a se vedea daca cel ce a iesit de pe acea strada nu avea vreun indicator

 4. @ramius … accidentul se poate produce oricand (in continuarea titlului).
  +

 5. Ultima oara cand am verificat eu depasirea in dreptul intersectiilor era interzisa. Poate ai fi avut o surpriza sa dai un ban si un rca. Mai multa grija din partea ta data viitoare.

  • extreme9933

   Mai citeste legea…In filmulet nu apare nimic care sa interzica depasirea (semn de depasirea interzisa, sens giratoriu, linie continua etc). Cel care a iesit in drumul principal platea toate daunele in cazul unui accident.

  • @ird
   În clip se aplică dispozițiile legale privind prioritatea, întrucât respectivul ieșea dintr-o curte. =>Nu au prioritate vehiculele care se pun în mişcare sau care ies din garaje şi curţi, faţă de cele care circulă pe drumul public.
   Despre depășire si situațiile când ea este interzisă sau permisă am discutat câteva commenturile mai sus.

  • Atunci, ce să zic, mai verifică pentru că nu ai verificat cum trebuie, ci doar așa, selectiv, din ce-ai mai prins prin chestionare.

 6. extreme9933

  Mai citeste legea…In filmulet nu apare nimic care sa interzica depasirea (semn de depasirea interzisa, sens giratoriu, linie continua etc). Cel care a iesit in drumul principal platea toate daunele in cazul unui accident.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!