Atunci când lovești oglinda și nici nu te interesează

Adăugat de cars_addict
Raportează ca șters! 11

Domnul cu Opel-ul albastru mi-a lovit oglinda și nu a avut nicio intenție de oprire, și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Evident, oglinda are doar o zonă neagră de la plasticul lui care se va lua, însă problema mea este că nu a avut nicio secundă intenția de oprire, m-am uitat în oglindă și nici măcar nu a călcat frâna.
A se vedea distanța la care merge față de gardurile de pe partea lui (0,5-1 metru) și faptul că mașinile de pe partea mea sunt parcate legal, există locuri de parcare, în mod normal trec 2 mașini lejer pe acolo, deci obstacolul în plus era la el, acele garduri.
Pentru că deja trecea de acele garduri, am încetinit să îi las loc să iasă din zona respectivă, însă nu a tras deloc dreapta să mă evite și astfel a agățat oglinda. Am întors, l-am ajuns până să iasă din parcare și reacția a fost una tipică, că nu a agățat nicio oglindă, deși imediat a oprit când l-am claxonat fiind în spatele lui, apoi a zis că de fapt eu sunt de vină că trebuia să îl aștept, apoi că „mă are pe cameră”, moment în care i-am arătat și eu camera și nu a mai zis nimic. Am plecat și am zis că nu are rost să pierd timpul la Poliție.

9 comentarii

 1. La secunda 8 mi se pare ca e chiar prea aproape de garduri. Nu stiu cum trec lejer doua masini pe acolo, din imagini nu prea reiese (vezi tot secunda 8).
  Culmea e ca locurile de parcare par a fi dupa garduri, in stanga ta, pe dreapta unde sunt stationate masinile pe care le depasesti nu vad niciun marcaj sau indicaor de parcare. Eu zic ca masinile stationate pe sensul tau te obliga sa intri pe contrasens, caz in care respectivul are dreptate si tu trebuia sa astepti inainte de a intra in depasirea lor. El nu avea cum sa traga dreapta ca intra in Renault-ul parcat, trebuia sa-l astepti inainte de acesta.
  Parerea mea, strict vizionand clipul, e ca esti vinovat. Chiar daca trec „lejer” doua masini pe acolo (la 5 cm una de alta), nu toti sunt piloti.

  • cars_addict

   Parcarea este cea exterioară de la AFI Cotroceni, latura dinspre nord. Mașinile parcate în dreapta mea sunt parcate legal, sunt marcaje însă foarte șterse, se întind pe ~200 metri, nu ai de ce și nici măcar cum să aștepți mașinile care vin din față pentru că practic acolo vin mereu mașini din ambele sensuri. În general se trece lejer atunci când cei urcați pe bordură sunt parcați bine și nu au spatele în stradă, iar Clio stă bine acolo. Problema a fost cu acele garduri, probabil uitate acolo fără vreun motiv clar. Și da, nu toți sunt piloți și nu o să cer vreodată altui participant la trafic să se strecoare la câțiva centimetri de alte mașini așa cum mai fac eu de exemplu, însă am o minimă condiție de bun simț și respect să oprești orice s-ar întâmpla, nu contează cine e vinovat și cine nu, că oricum vina o poate stabili fiecare în mod subiectiv. Dar na, la noi se merge pe ideea că oricum am o mașină ieftină și zgâriată, nu mă interesează de oglinda celuilalt chiar dacă are o mașină nouă.
   Vezi aici locurile de parcare mai clar: https://bit.ly/3dnX0dM

 2. Frumoasa explicatie. Si ne mai intrebam de ce nu a oprit martalogul…

 3. cristache31

  Se pare ca vii cam rar in parcare la Afi. Gardurile alea nu sunt uitate acolo fara motiv, gardurile alea sunt puse ca se ii fereasca pe muncitorii pe care tu nu i-ai prins pe camera. Dupa garduri, pina in bordura se vad niste capace de beton cu gauri ca niste gratare, acelea acopera un canal de stringere a apei de ploaie. Acei lucratori care stau dupa garduri si pe care tu nu i-ai vazut cind ai trecut scot mizeria si gunoaiele aruncate/strinse/depuse in acele canale. Trec in fiecare zi pe acolo si i-am vazut la munca, i-am vazut cum avanseaza. Lucrarea e aproape gata, au inceput dinspre Vasile Milea si acel canal se termina in dreptul acelui Clio Symbol alb. Dupa ce termina curatenia se poat parca masini pe tot trotuarul, pe stinga in spic.

 4. cosminduru

  nu e loc acolo. ești vinovat pentru că ai intrat pe sensul lui de mers. trebuia să aștepți să se elibereze

  • cars_addict

   Și cum ți-ai dat seama că nu e loc? Uitându-te pe imaginile unei camere cu lentilă extra-wide?
   Cum trebuia să procedez? Fiecare trebuie să stea să aștepte mașina care vine de la 200 metri distanță, apoi se poate trece?

  • Eu nu vad acolo decat vina administratorului drumului.Ori faceai sens unic strada aia , ori anulai parcarile de pe partea dreapta. Nu au in veci vecilor loc doua SUV-uri in acelasi timp pe acolo si din cate se vede abia au loc doua turisme :-/

  • unde sunt locurile de parcare? nu vad indicator dar nici marcaje…

  • Ai un link mai sus , pus de autor , din care se vede clar ca au facut locuri de parcare acolo ….

   https://bit.ly/3dnX0dM

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.