Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Vezi detailii

Atunci cand nu te vede nimeni

Adăugat de Alexandru
Raportează ca șters! 18

In timp ce masina a fost lasata singura …camera a fost pornita, bariera s-a pornit si a trecut cineva cu o masina care vine, se asigura ca nu il vede nimeni, se uita de tren si …trece. Ulterior, 2 trenuri trec unu dupa altu din sensuri opuse.

2 comentarii

 1. Idiot. Dar macar s-a asigurat… 😐

  Off/On topic:
  Cu ani in urma, in concediu la munte, intr-o tara cu apa calda, ajung la o intersectie cu o cale ferata secundara. Se pune bariera (bariera, nu doar semafor ca aici!) si, ca orice roman, opresc motorul ca sa nu consume pretioasa benzina si incep relaxat sa caut ceva printre echipamentul tehnic. Cateva secunde mai tarziu, trenul trecea si bariera era ridicata… iar eu nu stiam pe unde sa arunc lucrurile, sa repornesc masina si sa incurc cat mai putin.

  Au trecut ceva ani de atunci, am mai intalnit astfel de bariere in alte tari cu apa calda si de oprit motorul nu l-am mai oprit.

  Mi-e greu sa inghit ca, la aproape 20 ani de cand am intrat in UE, nu au fost accesate fondurile necesare pentru a monta bariere la fiecare intersectie si ca tot stam cu minutele in asteptarea unui tren…

  • Alexandru

   Salut, am lucrat pe TIR inainte. In olanda …dura intre 9 – 12 secunde din momentul cand bariera s-a lasat…peste tot …si la auto si la biciclisti ca acolo sunt biciclisti multi…pana cand trecea trenul si imediat dupa…se ridica. Aici…asta e..Romania. Tara care e de vanzare.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.