It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Atunci cand o tara nu este condusa de penali

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 36

9 comentarii

 1. teddycarebears

  sincer mi se pare ca gropile mari de la sfarsitul primei filmari inca mai sunt acolo …

 2. In Romania nu se asfalteaza niciodata, nu-i asa? Fura penalii aia din asfalt cu ambele maini.
  Nici nu conteaza ca Danemarca e cam cat Ilfov + Prahova + Brasov, clima e blanda, si ca acolo se platesc impozite la nivele astronomice din care statul are bani sa asfalteze, sa plateasca educatia, sistemul sanitar si sutele de mii de asistati. Conteaza ca la noi toata lumea fuge de platit impozite si taxe, lucreaza pe salariu minim cu restul in mana, isi inmatriculeaza masinile pe Bulgaria,, dupa care se plange ca „penalii fura don’le…”

  • doctor faust

   nu se fura astfalt, se dau contracte preferential jmenarilor, se incaseasa comisioane/spaga in procent cat mai mare, restul banilo (publici, ue sau national) sunt sifonati, si o parte din „comisionul” initial se disipa sub forma de spagi mai mici ca sa se inchida ochii.

   ASA se fura si de-aia NU se pot face autostrazi sau ori alt proiect de infrastructura de anvergura. Nu se fac doar din impozitele de pe masini.

   Romania e, probabil, singura tara din lume care poate, CA STAT, sa piarda cel mai valoros contract de prestari servicii cu Bechtelu’, de peste 1 miliard de $.
   Cred ca s-au pi*at aia pe ei de ras cand le-a zis un stat ca nu mai stie unde e contractu’, copii n-avem, etc. De-aia le-am si platit penalziari, ce sa castigi in instanta cand tu singur zici ca l-ai pierdut?

   Auzi, n-avem autostrazi ca plateste lumea salariu in mana si impozitul in BG :)))))

   intreaba-l pe lupimaudik ca impozit plateste pe ascutitoarea aia in DK de are drumuri asa bune. Si p.s – dupa logica ta, la suprafata mai mica si populatie mai redusa, impozitele colectate vor fi mai mici.

   Singura diferenta e ca nu se fura! Atat…relevant pentru discutie, desigur.

  • „Nu sunt bani” blabla, daca nu erau bani nu costa 1km de autostrada pe campie cat costa 10km de autostrada prin munti in alte tari.

 3. Frate eu zic sa facem ceva sa scapam de penalii astia :)))))))))))))) Ce mult imi place tara noastra! Nemultumirea face parte din ADN ul nostru. Niciodata nu gresim si intodeauna altu e de vina. Forta, Forta :)))))))))

  • bnj2 & dCC … Chiar asa… ce inseamna atata nemultumire ! Hai, fiti sinceri, pentru o clipa v-ati crezut la sedinta organizatiei de partid pe cartier. Asa-i ?

  • pug babaiatule comunism inseamna sa astepti cu mana intinsa de la stat, capitalism inseamna sa pui mana sa schimbi ce e in jurul tau asa cum iti doresti. Poate ca atunci cand nu o sa mai ai vise umede cu intalniri gretos de stanga, o sa-ti dai seama de diferenta.

 4. Ce inseamna „penal”? Cineva care a fost deja condamnat, cumva? Pai „seful statului” e inca liber …

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!