It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Autostrada

Adăugat de Doomsnoopy
Raportează ca șters! 48
Ce mai caută lumea:
 • autostrada

26 comentarii

 1. Cele mai periculoase sunt masinile rosii cu floricele :))

  De curiozitate, ce motor ai ? Se aude frumos.

  • Doomsnoopy

   mersi m4

  • Doomsnoopy

   dap aveam 180 la bord , acum nu ma fac dragut cam asa merg pe autostrada dar eu nu inteleg o chiestie dece sa bagat la stanga navea nimic in fata pur si simplu a trecut de la o banda la alta….

  • La 180Km/h, ea mergând cu 120Km/h, este ca și când te-ai apropia de un reper fix cu 60Km/h. Distanța dintre tine și ea s-a redus în 5 secunde cu 83 de m.
   Când depășești limita maximă de viteză îți asumi riscul ca unii conducători să nu te poată observa la timp din cauza neatenției. Când s-a uitat în oglindă, dacă s-a uitat, te-a văzut undeva mai departe și nu a apucat să-ți aproximeze viteza.

  • Doomsnoopy

   si daca aveam 130 crezi ca sa uita in oglinda ? crezi ca semanliza ca asta nare nico treaba cu viteza mea …pur si simplu nu sa uita deloc nica ieri

   daca aveam 130 ai dreptate franam altfel dar poate daca aveam 130 si ia scimba banddea si intra direct in mine eu nu comentez daca, eu arat exact cum a fost

 2. Si-ti place cum ai reactionat?

  • Doomsnoopy

   Da , macar daca dadaea semnal sau ceva dar sa bagat fara sa sa uite fara nico reactie cum vezi nam pus frana in fatea sau ceva
   Btw era foarte foarte aproape sa ma atinge

  • Eu zic sa mai toleram greselile altora ca sunt destui justitiari pe lumea asta.

  • Sa toleram ce? Tu realizezi ca la viteza aia, daca cel care a filmat nu apuca sa reactioneze la timp, se lasa cu macel? Ok, toleram ca exista greseli minore, dar la 130km/h cand schimbi banda fara sa te asiguri, e grav!
   BTW, nici autorul nu era deloc in legalitate, daca avea 174km/h pe camera, sigur pe bord avea peste 180km/h. In conditiile in care vmax legala este 130km/h acolo.

  • Atunci trebuia sa intre in el/ea sa il/o invete minte, poate sa ii dea si 2 picioare in gura …

  • Doomsnoopy

   serj daca intram in ia 2 picoare numai aveam la cine sa mai dau 🙂 (orcum nu faceam asta ) ca yaris la 120-130 lovit din ungiu ala cum ne loveam 100% sa resturna crezi ca ramana ceva din ia?

  • Erai cumva in tari straine unde limita de viteza e pe placul fiecaruia?

 3. @Doomsnoopy D.p.d.v. legal care dintre voi crezi c-a gresit mai mult?

  • Doomsnoopy

   well am mers cu viteza mai mare decat 130, am depasit dupa banda din dreapta si mam bagat prea aproape in fata iei

   ia nu sa uitat in oglinda na semnalizat a scimbat banda si aproape am iesit pe la iarba in partea stanga

   cine e mai vinovat? eu zic ca nu eu

  • @Doomsnoopy Poate te ajuta urmatoarele 😉

   Lasand la o parte viteza, ramane depasirea prin dreapta, manevra neregulamentara si periculoasa mai ales pe autostrada.
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art100
   (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a următoarelor fapte:
   e) nerespectarea regulilor privind depăşirea;

   Din partea ei, neasigurare la schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art99
   Art. 99. – (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa I de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de către persoane fizice:
   (2) Amenda contravenţională prevăzută la alin. (1) se aplică şi conducătorului de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai care săvârşeşte o faptă pentru care se aplică 2 puncte de penalizare, conform art. 108 alin. (1) lit. a).

   si
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art108
   Art. 108. (1) Săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lângă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
   a) 2 puncte de penalizare pentru săvârşirea următoarelor fapte:
   6. nerespectarea regulilor privind manevra de întoarcere, mersul înapoi, schimbarea benzii de circulaţie sau a direcţiei de mers;

  • Doomsnoopy

   intrebare daca intram in ia la viteza ce aveam amandoi ia cu yaris sau ce avea cred ca o facea inca o data? eu zic ca nu ca mirosea flori din dedesupt:)

  • @Doomsnoopy Nu, e bine c-ai fost atent si n-ai intrat in ea, nu se pune astfel problema. Eu ziceam sa te feresti de faze din astea cu depasirea prin dreapta pe autostrada si la noi si-n alta parte, ca sa nu se ajunga la asa ceva:
   http://www.trafictube.ro/nebun-a2-taximetristi-alti-prosti/ (0:07-0:10).

  • Dacă mergea cu 130Km/h nu mai era nevoie să ieși pe iarbă.

 4. Cea cu masina rosie nu a respectat legea care o obliga sa revina pe banda 1, dar tu ai incalcat mai multe legi: Depasire prin dreapta si la o distanta laterala insuficienta fata de cel depasit, depasirea vitezei legale, nepastrarea distantei. Pe viitor incarca clipuri in care nu faci ceva gresit. Toti mai facem cate o prostie, dar nu trebuie sa ne si laudam pe net cu asta, mai ales ca sustii ca mai mult a gresit ea, cand nu e asa. De asemenea ar fi frumos sa scrii romaneste.

  • Doomsnoopy

   nu a respectat legea care o obliga sa revine pe banda 1? mai mult acolo nai vazut? ca sa a bagat peste mine fara semnal fara sa se utie in oglinda ti a scapat?
   nu ma laud si nam problema sa postez si greserile mele , tot tin la parerea mea ca ia aproape a provocat acident eu nu.
   sunt strain si nu stiu sa scriu bine romaneste

 5. Știi care e problema? Nu contează cine este „mai” vinovat, iar duduia nu e prezentă aici să o tragem de urechi.
  Ea a greșit că nu a respectat regurile la schimbarea benzii de circulație, este o faptă contravențională săvârșită din culpă.
  Tu ai încălcat legea cu bună știință și era să provoci un accident când ai virat brusc în fața buburuzei, evident în mod intenționat. Ai ales să faci aceste manevre fără a te interesa un posibil rezultat.
  Lăsând la o parte regurile de circulație rutieră pe care le-ai încălcat și sancțiunile contravenționale, care în acest caz nu sunt atât de importante, trebui să realizezi că în cazul în care provocai un accident cu vătămări corporale sau decese (buburuza frâna și/sau pierdea controlul direcției de mers), atunci când te-ai decis la virezi brusc în fața ei la 160Km/h, erai vinovat pentru că, deși nu ai urmărit producerea unui accident rutier ci doar să te răzbuni, deși îl puteai prevede, ai acceptat posibilitatea producerii lui doar pentru a te răzbuna. Forma de vinovăție este praeterintenţia în cazul unui astfel de accident.
  Genul acesta de „pedepse” aplicate altor conducători auto în trafic, la viteze mari, este un comportament social periculos care, din păcate, îl văd tot mai des.

  Ai grijă să nu dai de alți conducători cu aceleași „ideologii” și „instincte de conservare”, care accelerează când sunt depășiți prin dreapta. S-ar putea să nu mai apuci să virezi.

  În al II-lea rând ia în calcul că cel care greșește în fața ta este un șofer foarte… „slab pregătit”, și s-ar putea chiar să intre în tine neintenționat atunci când îl pui în și mai mare dificultate. Dacă nu te gândești la alții sau la posibilele sancțiuni pe care le poți primi, gândește-te măcar la sănătatea ta.

  • Doomsnoopy

   sincer ai dreptate , mam uitat la clipu inca o data si da e soferita slaba am fost prea aproape de ia dupa ce am depasit si sar putea termina urat daca sa speria….aici mi recunosc gresala dar daca ieram in acelaji moment inca o data tot o depeseama prin dreapta sa scap de ia dar nu viram asa aproape in fata iei

   PS: dar am o parere ca soferita de genu asta nare ce cauta pe strazile ca crede ma daca asta a facut la mine face si la alti

  • O să te superi dar ce părere ai despre cei care circulă cu 180Km/h?

  • Doomsnoopy

   1 da e in afara tari , doi eeste in ungaria unde e limita 130, si da cum am zis circul cu 180 pe autostrada si cam 120 afara localitati
   Parerea mea de 130 ? sincer cred ca viteza asta e facuta inca de multi ani in urma cant masini inca nu erau toate pregatite la 130+ si cred ca nau ridicato din cauza normei de poluare

  • Spuneai că părearea ta despre șoferiță este că nu are ce căuta pe străzi și eu te-am întrebat care este părearea ta despre cei care circulă cu viteza de 180Km/h?

   Nu voi intra în detalii că nu are sens dar în mod sigur limita de 130Km/h n-are nicio legătură cu poluarea. Când mergi pe o autostradă cu două benzi cu 180Km/h, ține cont că limita minimă de viteză este de 50Km/h și s-ar putea să te trezești în față cu unul care criculă cu 60-70Km/h.
   Te vei convinge singur la un moment dat.

  • Doomsnoopy

   Fara probleme daca ala cu 50kmh la ora sa uita in oglinda sau pune semnal np fata navea nico treaba nu stia sa consuce deloc

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!