Avariati, taxi si giratorii…

Adăugat de CristiFLT
Raportează ca șters! 27

Trafic din Iasi:
– pornesti avarii si ai voie sa opresti;
– ai semn obligatoriu la dreapta dar tu tai linia dubla continua;
– circul singur pe strada deci merg cum vreau in sens!

7 comentarii

  1. Cum naiba sa opreasca animalu’ ala de la 0:40 in halul ala?! Vai vai vai!

  2. 1:15 – asa sunt invatati mai toti romanii la solile de soferi: „b1 se foloseste numai ca sa iesi la prima iesire”. Cee ce e gresit. In teorie, chiar daca nu e frumos fata de ceilalti, poti folosi b1 si ca sa te invarti o ora in cerc – nimic nu te impiedica 🙂 In practica, b1 se foloseste si pentru a iesi pe la iesirea a 2-a, caz in care urmaresti frumos traseul benzii in giratoriu si iesi tot pe b1. Daca vrei sa folosesti b2, ori te incadrezi din vreme pe b2 inainte de intrare, ori, daca tot schimbi banda, te asiguri si dai prioritate. Si iesi pe b2, ce draq, nu te sucesti inapoi pe b1 ca tirbusonul.

    Asa insa, ce vedem noi zi de zi: intrare pe b1, incadrare, chiar daca cu semnal (dar fara asigurare si fara cedarea prioritatii) pe b2, dupa care iesire pe b1 (din nou fara asigurare si fara cedarea prioritatii). What’s the point?

  3. La 00:52 mi se pare mie sau sunt niste politisti in zare? De ce nu le-ai spus sa-l verifice pe skodar daca are nevoie de ajutor, sa-i cheme o platforma ceva?

  4. @Cipper, ai dreptate as fi putut sa le zic sa il verifice…

  5. @kor – poti folosi b1 sa te invarti o ora in giratoriu, buna mentalitatea ta… nu pot sa imi dau seama din context daca esti ironic

  6. @florin – eu n-am facut altceva decat sa-ti spun ce e legal si ce nu e. Da, e legal sa te invarti o ora in cerc pe b1. Nu, nu e moral. N-are legatura cu mentalitatea mea. Eu nu ma invart prin giratorii, ca n-am timp de jocuri infantile… 🙂

  7. @kor are dreptate – poti sa te invarti o ora pe B1 in sens giratoriu si nu trebuie sa opresti deloc! 😉 Ca nu e moral… alta mancare de peste! Dar e legal!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!