It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

N-avem că nu le merităm

Adăugat de T.C.
Raportează ca șters! 94

Video de la final: https://www.youtube.com/watch?v=iHzzSao6ypE

Obligație cu privire la spațiul de repliere: Art. 45 Depășirea.

#ultimii#in#europa

10 comentarii

 1. Dobitocul cu autoturismul avea spatiu de repliere, dar a preferat sa continue depasirea la aspiratie in spatele dubei, desi era evident ca nici desteptul cu duba nu are unde sa revina pe sensul lui de mers.
  N-avem ca atat putem.

  • Iulian P.

   Gresit ca avea spatiu de repliere, se numeste distanta de siguranta a celui care a filmat. Nesimtitii se baga acolo crezand ca e pentru ei locul ala „enorm”

 2. In concluzie:
  Trebuie sa avem grija si de cei fara minte,oferindu-le un loc in fata noastra(salvandu-i dintr-un posibil accident).
  Preferati sa-i vedeti cum mor in fata voastra,din cauza prostiei lor??Eu unul nu.
  Am vazut destule accidente mortale.Ganditi-va ca odata si odata o sa faceti si voi o greseala in trafic si un alt coleg va scoate din impas.Ce spuneti atunci?
  Un sofer bun,trebuie sa fie intotdeauna vigilent,intelegator si nu sa doarma la volan.
  Ura si ambitia nu ne sunt parteneri buni in trafic.
  Numai drumuri bune!

  • @Soferu…
   Zici ca : „Ganditi-va ca odata si odata o sa faceti si voi o greseala in trafic si un alt coleg va scoate din impas.Ce spuneti atunci?”
   Hai s-o lamurim, una-i una, alta-i alta… Astea nu sunt greseli ! Sunt depasiri facute deliberat si asumate. Dubistul de la prima faza, min. 1.00, se vede clar ca a initiat depasirea pe linie continua, in curba extrem de periculoasa.
   Nu-i greseala sa te bagi in depasire cand vezi ca este coloana si se merge destul de strans, este premeditare pe principiul „lasa ca-mi fac ei loc”.

 3. Ideea e ca eu sunt cam singurul care lasa spatiu in fata cand e aglomeratie si coloana. Restul stau lipiti ca astia si cand apare unul in spatele meu considera un fel de invitatie si premiu sa intre in spatiul din fata mea, desi se vede clar uneori ca e o coloana de cativa km in fata si efectiv nu are nici un sens sa mai depasesti cat timp toti merg constant.
  Eu las spatiul ala atat pt replierea altora(pe vremuri cred ca era si obligatoriu sa il lasi) si sa am eu timp de franare.
  Si am patit sa intru in depasire si ori sa ma bag fortat peste cel pe care il depaseam pt ca nu voia sa imi faca loc(chiar daca era loc cand am intrat in depasire, el s-a apropiat de cel din fata la aspiratie de ex.), ori am continuat depasirea din cauza asta.
  Sunt cam tembeli si cei care nu lasa un pic de spatiu in fata lor si cei care incearca sa depaseasca complet tembel, desi nu au unde sa se bage.

 4. M-am prins …esti programator…..

 5. Trec prin situatia asta cel putin de 2-3 ori pe saptamana. O solutie ar fi sa aiba toata lumea rabdare, si masinile sa depaseasca PE RAND „capul de coloana”. Dar mereu apare unul care se lanseaza in depasire de la vreo 20 de masini distanta, si cei care asteapta civilizat sa depaseasca PE RAND, in ordine, ajung din ce in ce mai departe de capul coloanei.
  O alta problema apare atunci cand 2-3-4 gigei destepti se lipesc de vehiculul lent, care tine toata coloana in loc, dar nu depasesc. Si cine vrea sa depaseasca, trebuie sa depaseasca 5-6-7 masini odata. Si pentru asta ai nevoie de timp, si in timpul ala coloana creste, etc…
  Oricum, foarte educativ clip-ul! Si multumesc pentru efortul de a explica si altora un fenomen des intalnit!

 6. Regula celor 2 (3 depinde de fiecare) secunde banuiesc ca o stiti. La 60km/h asta se traduce pentru 2 secunde in 33 metri. Daca ar lasa toti macar 15 m intre masini (<1 secunda) nu ar fi nicio problema cu replierea.

 7. T.C. 1:03-1:20 Sunt ca niste „cersetori”. Vad ca s-au bagat orbeste in depasire, n-au unde/cum sa revina pe sensul de mers si „cersesc” un loc de repliere. Ceilalti sunt buni, intelegatori, preventivi etc. franeaza si ii lasa in fata, iar „cersetorii” fac apoi mai departe la fel.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!