It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De ce avem nevoie de autostrăzi?

Adăugat de galateanul
Raportează ca șters! 44

Avem nevoie de autostrăzi pentru a evita situații similare cu filmul de mai sus, când șoferi „profesioniști” intră peste tine pe contrasens, depășind linia continuă pe un pod!
Am reușit să-l evit, nu știu data viitoare!
Filmarea a fost realizata pe DN2B, aproape de intrarea în localitatea Surdila Greci, județul Brăila.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/avem-nevoie-autostrazi-2/#comments

11 comentarii

 1. Astept sa apara comentarii cu „noi nu avem nevoie de autostrazi ca nu stim sa circulam pe ele!”: d’aia nu stim sa circulam pe ele!

 2. De cand au facut acele „poduri” intre Braila si Faurei gasesti numai „bagaciosi” de genul de mai sus.

 3. Iveco Stralis

  „noi nu avem nevoie de autostrazi ca nu stim sa circulam pe ele!”

  Nu dati cu pietre,doar am citat un coleg 🙂 🙂

 4. Avem nevoie de autostrăzi, dar cu autostrăzile nu sunt desființate drumurile județene/naționale, deci vom mai avea astfel de cazuri.

  • Corect, insa scade simtitor probabilitatea sa se intample asta deoarece scade traficul de pe drumurile Judetene/nationale.

 5. Avem nevoie de o lege prin care sa se poata lua masuri pe baza filmarilor de pe camera de bord, pentru astfel de cazuri.

 6. Nu ca nu avem, dar nici nu ne vor scapa de idioti.

 7. Defapt avem nevoie de legislatie si amenzi aspre. Amenzi care sa se aplice pe baza filmărilor si care sa doara serios la buzunar. Nu 500-1000 lei ca nu ii sperii asa ci 5000-10000 ca sa simta ceva la buzunar altfel nici o șansă de civilizare.

 8. galateanul Aceasta e o problema generala pe drumurile noastre. Dupa fiecare curba sau peste fiecare linie continua poti sa te astepti oricand sa vezi un idiot cum se indreapta frontal spre tine. Autostrazile ar rezolva doar partial acesta problema, in schimb educarea soferilor si constientizarea pericolului la care se expun si mai ales ii expun pe altii cred c-ar avea mai multe sanse de reusita.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!