It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aventuri prin Focsani 2

Adăugat de цоцо
Raportează ca șters! 16

11 comentarii

 1. Ultimele 2 faze?? oamenii aia nu au pe unde circula din cate obs iar u nu ai ce cauta pe acostament.

 2. Inainte sa votez ca la prima postare a clipului, te intreb: fazele de la final cu pietonii sunt ca critica la adresa lor sau ca auto-critica (un fel de asa nu)?

 3. Daca circuli pe acel acostamet iti asumi ca e posibil sa intalnesti oameni sau avariati p-acolo, nu e nimic anormal au voie, tu tre sa ai in vedere din timp si sa schimbi banda (atentie noaptea la betivi p-acolo, evita pe cat posibil sa faci asta!!). N-am sa comentez subiectu gen de ce si alea …doar ca iti asumi riscurile (eu il folosesc doar ca sa facilitez depasirea altora, dupa ce m-am asigurat in prealabil). La Unirea/Aida acolo aia is idioti se cred la mica intelegere pe un drum unde e clara prioritatea si unde ar trebui sa opreasca…. avariati la treceri alea alea observa-i si tu mai din timp 🙂

 4. critica la adresa lor nu am pentru ca saraci oameni nu au pe unde circula

 5. Avand in vedere ca ai camera cu unghi larg (care departeaza), cred ca ai trecut periculos de aproape la sfarsit de acea femeie cu COPIL in carucior. Nu aveai niciun drept sa circuli pe acolo, si nici macar nu te-ai dat spre stanga, ca sa lasi suficient spatiu.

  Minus clar.

 6. @цоцо: in cazul asta accept ca e un fel de recunoastere a greselii proprii si votez cu „+”. 🙂

 7. Zici ca am vazut un film in slow motion. Probabil obisnuit cu agitatia din orasele mari.

 8. posibil

 9. La ultimele 2 faze nu ai ce sa cauti pe acolo!

 10. Prietene, tu esti sanatos? Inteleg, tolerez si recomand mersul pe acostament in anumite situatii, dar cind vine vorba sa treci razant pe linga unii care ar avea ce cauta pe acolo (deci la aia cind ai trecut la citiva cm de carucior cu copil meritai claxonat tot drumul) iar tu nu deja nu mai putem discuta.

  Apoi, in afara de fazele cu acostamentul, la ce anume ne-am uitat? La o masina de politie in misiune care intoarce incurtea unuia (pentru ca acolo era mai mult loc), la o masina de la Dedeman care probabil cara chestii grele si chiar era complicat sa opreasca 3km mai incolo, etc. La prima faza nu am inteles nimic.
  Coloana sonora e de 2ROL, daca asculti in casti iti crapa timpanele chiar si la 1/4 din volum.

  Clipurile sint toate date cu incetinitorul sau chiar tu asa mergi, cu 20 in localitate si 50 in afara?

 11. clipul e filmat la 60 fps si randat la 30 de aceea se vede asa. politia taie linia continua daca nu observi. coloana sonora e din youtube

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!