It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aventuri în România / ep. 4

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 24

Extras dintr-un drum pe E60 Brașov-Tg. Mureș. Restul mai târziu…

Muzică: Dream Theater – The Ytse Jam

11 comentarii

 1. nu ca ma laud dar vreau sa zic ca ma bucur cand vad ca mai sunt soferi ca mine care pastreaza o distanta suficienta fata de vehiculele din fata 🙂 +

 2. O ora jumate ai fost in spatele celui cu microbuzul cu remorca, le-ai depasit o data pe urcare, dupa aia te-a depasit din nou, dupa care nu l-ai mai lasat din vizor. La cum am vazut ca ti se comporta masina la prima faza (unde ai depasit Golful) nu inteleg de ce nu i-ai dat fum daca te deranja, sau de ce nu l-ai lasat sa se duca.
  Nu ma intelege gresit, individul ala n-ar avea ce sa caute pe sosele o buna bucata de vreme.
  +

  • Eu mergeam in ritmul meu, si crede ma, as fi vrut sa las in urma. Dar era trafic mai mare (era vineri…), si nu vroiam sa ma arunc in depasiri ca el (bine, cand l-am depasit a doua oara am dat talpa, ca sa scap de el).
   In padurea Bogata, dupa prima depasire e limita de 60. Eu am mers mai rapid, totusi a stat in curul meu. Era si politie in zona (spoiler din ep. urmator). Se vede cum m-a depasit dupa un timp… Dupa ce am scapat de el, mergeam linistit, dar am ajuns in urma o coloana mare. Asa a ajuns din nou in spatele meu, cand am facut loc pentru a reintra dupa mine.
   Dupa aia nici nu am vrut sa fortez (de fapt s-a si indepartat, am ajuns in urma la un semafor din Sighisoara), numai ma uitam la faze si ma gandeam la TT. 😉

  • Am inteles 🙂

 3. De ce sa te incurci sa l depasesti ca apoi sa ti stea lipit in spate si apoi sa te depaseasca intr o curba sau sa faca vreo gafa si mai mare.
  S-a tinut de el pt ca ala se baga cu tupeu si il ajuta la depasiri si pe el.

  • Ma ajuta pe mine? 🙂 Vezi ce am scris mai sus.

  • @mortekay: as spune ca se baga inconstient respectivul, nu cu tupeu. Eu nu ma iau niciodata dupa semnele TIR-ului, sau dupa altii pana nu sunt eu 100% ca pot face depasirea. Am patit ca TIR-ul a dat semnal ca pot depasi, nu m-am luat dupa el si bine am facut pt ca venea masina din curba.

 4. Aoleo m ai facut de cap cu masurile compuse ale lui Portnoy :))) (kidding)

  „+” pentru aventuri

 5. Pentru astia care stau prea aproape in spatele meu folosesc luminile de avarii. Conform Art 114 (5) b din regulament.

 6. axiniacosmin

  din cate depasiri a avut ala, nici macar una nu a fost regulamentara , soferi camicaze

  • Ca sa fiu corect, a avut cateva depasiri relativ ok (pe linie discontinua sau atingand linia continua doar putin, dar majoritate fara semnalizare). Raportul intre depasiri normale si ca cea din clip insa nu e cea mai buna e clar in favorea celor din clip. Si nu am vazut ce a facut in timp ce era in spatele meu, nici ce a facut dupa Acatari (inainte de Tg. Mures a luat spre Cluj).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!