Aventuri în România / ep. 6

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 20

Primul comentariu a se citi: „Ceva mai ușor la început.”

3 comentarii

  1. Multi nebuni. Depasirile pe linie continua se pot solda cu o bordura, mai ales noaptea. +

  2. Tare ala din prima faza. Asa repede a revenit pe B1 ca zici ca s-a speriat cand a vazut linia intrerupta. El credea ca are voie sa depaseasca doar pe linie continua 😀

  3. @Lacatus Razvan: ai gasit si tu secunda unde am gresit (am gresit mai mult, dar n-am postat 😉 ). Daca pentru tine inceperea depasirii cu 5 m inainte de linia intrerupta e acelasi cu: depasirea pe trecere de pietoni (+ cu masini venind din sens opus), intrarea in depasire cand cineva vine clar spre tine, conducerea lejera pe sens opus, accelerarea pentru a nu lasa pe cineva sa treaca, sau depasirea in curba fara vizibilitate unde rezultatul era aproape de a fi un dezastru (daca nu putea sa reintra inainte de separatoare, se intalnea cu TIR-ul fara prea multa solutie de scapare), atunci … e o problem undeva.

    Si aici nu am scris despre TIR (care a fortat intrarea stiind ca deja franez si na, de ce sa opreasca el) sau cazul in care a depasit cand TIR-ul a semnalizat (inainte ca eu sa intru in depasire). Acolo intr-adevar avea vizibilitate, care mai e o scuza.

    PS: Din cand in cand postez si prostiile mele sau daca nu, ma reflectez si cand altii fac greseli, atunci iau in considerare si daca eu as putea fi in locul lor. Pe cei care am postat insa au facut greseli repetate, unii intr-un timp scurt.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!