4 comentarii

  1. Iarta-l… n-ai ce ii face.

  2. Cand ai tastat B2 Lover,te-i inclus si pe tine,nu ? – de data asta 🙂

  3. @KoKo – parerea mea e ca nu ai dreptate…nu are de ce sa fie inclus autorul in categoia B2 lover, din ce am vazut eu el mergea mai repede ca ceilalti participanti la trafic si era pe banda a 2-a pentru a-i devansa…nu vad nimic gresit in atitudinea autorului…daca gresesc va rog sa ma corectati

  4. Ia vezi acum, am dreptate: Art. 41. (1) Vehiculele şi animalele, atunci când circulă pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, în sensul de circulaţie, cât mai aproape de marginea părţii carosabile, cu respectarea semnificaţiei semnalizării rutiere şi a regulilor de circulaţie.

    Art. 42. Când circulaţia se desfăşoară pe două sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de către conducătorii de vehicule în funcţie de intensitatea traficului şi viteza de deplasare, având obligaţia să revină pe prima bandă ori de câte ori acest lucru este posibil, dacă aceasta nu este destinată vehiculelor lente sau transportului public de persoane. ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!