It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

B2 loverii pot duce la accidente urate enervandu-i pe altii

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 49

1. BMW, are cedeaza trecerea, nu o respecta, dupa care are loc liber fix in fata intrarii in magazin, dar el vrea un metru mai in fata, asa ca parcheaza pe locurile special amenajate pentru oameni cu handicap, si nu oricum, le ocupa chiar pe ambele dintr-un foc.

2. Alt BMW, pe Bulgaria, nu acorda prioritate pietonului care trece grabit pe trecere.

3. De ce sa incetineasca si sa astepte, sau sa se grabeasca? Are tanc, sa franeze altii.

4. B2 lover + disperat cu hAudi = LOVE. Dupa 1 minut, disperatul s-a hotarat sa o ia pe contrasens, evident, trecand la limita si punand in pericol oameni nevinovati. Ce vina aveau cei de pe contrasens ca se enervase el pe idiotul ce lenevea pe B2 in fata lui?

5. Dubist smecher, depaseste pe contrasens coloana la semafor, apoi vrea sa-l lasam sa intre in banda, evident.

7 comentarii

 1. Uite, nu sunt de acord cu titlul. Mi s-ar parea mai corect „dementul cu impresia ca i-a luat muma-sa sosea, care avea loc sa treaca pe B1 de un adormit cu aceeasi impresie, a preferat sa puna mai multe vieti in pericol, ca atat il duce capul!”
  In prima parte a fazei (1:13-1:32), cel cu Renault-ul are tot dreptul sa circule pe B2, si infectul cu Haudi e doar un jeg. Pressing, flash-uri, conducere agresiva, comportament de babuin. Eu cred ca daca statea la o distanta decenta, Renault-ul se replia pe B1. Si daca nu se replia, putea sa treaca el pe B1 si sa-si vada de drum.
  Te-ai gandit ca cel cu Renault-ul nu s-a dat la o parte tocmai din cauza stilului haotic al Haudi-ului? Bine, asta nu-l face mai inteligent, dar asta e alta poveste.
  Important e ca situatia periculoasa a generat-o, a intretinut-o si a „incununat-o” maimuta cu Haudi-ul!

  • dumneata nu ai auzit de noua lege votata de bizonii cu haudi, bnve precum si de alti retarzi unde devansarea pe B2 se face doar in urmatoarele conditii : daca viteza legala e de
   – 50 km/h atunci devansarea se face cu cel putin 75 km/h
   – 100 km/h atunci devansarea se face cu cel putin 150 km/h
   – 130 km/h devansarea se face cu 0.(9)x viteza luminii.

  • De acord cu tine, idioti au fost amandoi, iar cel cu Audi e un cretin pentru ca a pus in pericol niste oameni nevinovati, indiferent cat l-ar fi enervat cel din fata.

 2. Îmi cer scuze pentru deranj dar am o mare nelămurire în ceea ce priveşte faza 2: Au fost abrogate prevederile articolului 135 citate mai jos?

  „Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
  h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului.”

  • Ok, ala e articolul, dar aplicarea lui cum s-ar face? Chiar daca pietonul mai are un pas pana pe sensul tau, nu opresti, ca nu-i pe sensul tau, nu?

 3. După umila mea părere aplicarea este extrem de facilă, fiecare sens este considerat o stradă de sine stătătoare, demarcaţia dintre sensuri devine bordură şi atunci totul este clar ca lumina zilei. Mă rog, pentru mine, nu contest că alţii pot fi de altă părere, inclusiv unii agenţi de la „rutieră”.

  • Spui asta din poziția unui șofer, dar când ești pieton în traversare și ajungi la axul drumului, pe un drum fără refugiu, ai vrea ca cei din dreapta ta să oprească, sau preferi să rămâi în mijlocul drumului?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!