Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

B2 lovers – Soferi printre noi #119

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 23

B2, becuri de ceata… DE CE?!

DE CE mama naibii, mergi sau te muti pe B2, daca mergi cu o viteza inferioara limitei maxime admise?!

DE CE incurci traficul?!

Pentru ca asta e civilizatia din vest.

17 comentarii

 1. Pentru ca sunt multi „robotzei” trasi cu cheia…..din ce in ce mai multi….Un Hummer ar fi bun…..si da pe ei……

 2. Totusi, cam toti aia merg pe B2 din 3! Iar B3 vad ca e absolut libera si totusi, tu treci de ei pe B1!? Ca sa te parafrazez … DE CE? 🙂 Adica singurul care incurca traficul esti chiar tu, fiind singurul care face ceva ilegal! si aberant … sincer e greu de inteles de ce nu-i devansai pe B3?

  • Ca sa le arate la aia ca nu e rusinos sa mearga pe B1 😉 Se poate circula si pe nasoala b1 ,chiar cu viteza

  • francisc, pe de-o parte ti-as intelege afirmatia, dar te intreb: ce ai fumat? Cum incurc eu traficul? :))
   Serios, aia merg ca tembelii pe orice alta banda decat B1, iar TOATA LUMEA e obligata sa mearga prin stanga lor?
   Merg pe B1 pentru ca:
   * asta e ordinea ocuparii benzilor de circulatie;
   * pentru ca e libera;
   * pentru ca nu imi pasa de imbecilii care cred ca strada le apartine;
   * pentru ca sunt ferit de vitezomani, de genul alora de pe E-85;
   etc…

   Eu nu imi permit sa fac manevre de depasire de pe B1 pe B3 si inapoi pe B1 la nesfarsit, pe motiv ca imbecilii aia sunt comozi!
   Le place pe B2/B3? Sa stea acolo!

  • Ochiul Nevazut

   In opinia ta… Ce este ilegal si aberant? Oare este ilegal sa mergi pe B1 care este LIBERA? Aberant este autorul sau vitele care de obicei merg pe mijlocul drumului? Cu ce incurca traficul?
   LUMINEAZA-NE

  • @trafficMadrid … n-am mai „fumat” din studentie 🙂 din pacate, acum am prea multe responsabilitati …
   Devansezi ilegal pentru ca de la HU in sus (din Austria pana in Norvegia) pur si simplu e interziza devansarea prin dreapta! Punct! Nu e nimic de discutat sau de interpretat aici, pur si simplu e INTERZIS! Nu stiu cum e in Spania dar presupun ca e la fel.
   Aia (cu vreo doua exceptii) au lasat banda de „viteza” B3 libera tocmai ca cei care merg mai repede sa-i poate depasii linistiti. Nimic nu te impiedica sa o folosesti, ai devansat pe B1 doar pentru ca ai camera in bord!

 3. DE CE mama naibii, devansezi pe B1, daca mergi cu o viteza superioara celui de pe B2 banda B3 fiind libera?!

  DE CE incurci traficul?!

  Pentru ca asta e civilizatia din vest.

  • Ce ai fumat? Vezi mai sus raspunsul la toate intrebarile tale! 🙂

  • Gigi muschi

   Lasa ironiile cu fumatul si invata legile tarii in care circuli. S-ar putea sa te trezesti cu amenda pentru devansare prin dreapta.

  • Gigi mușchi, nu am fost amendat in 13 ani, nu voi fi amendat nici de azi inainte. Legile tarii in care circul trebuie aplicate celor care ma forteaza sa ii devansez prin dreapta. Daca ei ar circula normal, atunci nu am mai purta discutia asta, iar clipul nu ar exista.
   Nu zic ca metoda mea e „cea mai legala”, dar e cea mai buna. Mai putin stres, mai putine riscuri.
   Daca ma asez in spatele vreunui deștept de pe B2 si astept sa treaca pe B1, asteptarea respectiva mi-ar provoca o barba pana la genunchi, pt ca ei niciodata nu se muta pe B1.
   Dupa cum bine vezi,2 dintre imbecilii din clip se muta de pe B1 pe B2 degeaba, mergand cu viteza inferioara celei maxime admise, incurcandu-ma. Si atunci ce? Pune frana, Traffic Madrid! La infinit? NU!

 4. @Traffic Madrid 1:29-1:36 Cred ca s-a gandit sa circule cu multa precautie … direct pe B2 😆
  +

 5. Voi reveni cu 2 secvente din varianta celor care cred ca eu incurc traficul, pentru ca ei nu sunt soferi si nu isi pot da seama de deranjul provocat si de riscuri.
  Drumuri bune!

 6. Confirm si eu ca in Vestul Europei este interzis sa devansezi pe B1. Cred ca daca as fi fost in locul autorului as fi facut la fel (doar sunt roman), dar legal el a gresit in mai toate fazele (conform codului rutier spaniol).

  • Ochiul Nevazut

   Nu cunosc regulile de la spanioli. Logic … atunci cum ramane cu B1? Sa inteleg ca au facut o banda de pomana? Mergi incet … B1; Depasesti … B2; Vrei sa iti rupi gatul cu +150 … B3.
   CUNOSCATORII de reguli internationale … LUMINATI-NE
   In alta ordine de idei. In USA toate benzile (chiar si 6) merg constant TOATE cu aceiasi viteza. Poti merge si cateva sute de mile cu aceleasi vehicule in stanga si in dreapta.

 7. Dupa parerile voastre, eu circul ilegal, iar ei legal. Ei elimina 100% utilitatea benzii nr. 1. Care e mai ilegal? Eu merg dupa ordinea de ocupare a benzilor, repet, fara sa imi pese de imbecilii de pe B2 si B3, care circula dupa cum le dicteaza dovleacul.
  Circulati voi in slalom constant pe 3 benzi din cauza lor!
  Bag de seama ca voi sunteti tipul de „soferi” care dati flashuri pe E-85… sa se fereasca ceilalti pe acostament (in opinia voastra B1). Not good!

 8. Ce drumuri, ce infracstructura… o placere acest video…

  • Sunt alte drumuri chiar mai bune. Azi am parcurs 500km pe autostrada si trebuie sa recunosc un lucru: spaniolii au furat multi bani din fondurile europene, dar la infrastructura nu s-au jucat😊.
   As da orice sa vad asemenea drumuri in Romania (si fara imbecili).

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.