Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Bagaciosi pe autostrada

Adăugat de Eric
Raportează ca șters! 20

Doi care nu au rabdare sa trec de ei si trebuie sa mi se bage in fata… Primul m-a facut sa incetinesc de la ca. 170 la sub 110 (si a mai si bagat un mic brake check cand l-am flashuit), al doilea de la 180 la „doar” 130, fara vreo semnalizare – avea loc in spatele meu berechet…

6 comentarii

 1. Stiu exact ce ai simtit… de la 180 la 130 (la tine e mai la propriu decat la mine: https://www.trafictube.ro/nesimtiti-prosti-3/ – ultima faza de la 0:57), dar pentru ca tu ai scris ca e in Germania, poate ca nu vei fi tu vinovat cum am fost eu in comentarii… poate 😆

  • P.S.: Am facut un tutorial pentru soferii ca cei din clip: https://www.trafictube.ro/facem-cand-depasim-autostrada/ Iar comentariile sunt o „lectura de buda” excelenta 😆

  • Stii ce ma deranjeaza…? Daca tot esti tu „Gheorghe Dracu'” si te bagi ca „ejdi jmeker”, macar apoi taci si du-te-n treaba ta daca stii ca ai facut ce ai facut… Dar nu, trebuie neaparat sa fii si magar si sa bagi o mica frana de pedeapsa daca cineva a avut indrazneala sa te atentioneze (ce-i drept, este prima data cand mi s-a intamplat asta) – lasand la o parte periculozitatea manevrei mai ales pe autostrada.

 2. Ia mai mergi tu legal cu 130-139 si o sa vezi ca nu iti mai intra nimeni in fata deodata. Cand esti ciocan orice ti se pare cui..

  • ITstu: te referi la mine sau la @Eric?

   In cazul in care te referi la mine, e vorba oricum de principiu.

   In cazul in care te referi la @Eric, inseamna ca am sperat degeaba 😆 E in Germania pe o autostrada fara limita de viteza.

  • Înainte să comentezi pe un ton așa de superior și să-mi zici de ciocane și cuie – tu te-ai uitat măcar la clip, sau doar ai citit descrierea…?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.