Bagaciosi, taximeTristi si accident refugiu tramvai

Adăugat de Adi37
Raportează ca șters! 108

Primul meu clip video pe Trafictube.ro.ATENTIE: contine LIMBAJ pe care unele persoane il considera EXPLICIT!!! Nu aruncati cu pietre din cauza „talentelor” mele de edtare video. Clipul contine detalii audio/text la fiecare faza filmata. Daca dati vot negativ va rog sa argumentati macar. Multumesc.

7 comentarii

 1. Fierascu Vlad

  taximetristii astia , da-mi doamne TIR ca taxi-uri imi ies multe in cale….

 2. Ultima e sora lu’ http://www.trafictube.ro/accident-live-calea-vacaresti/
  Nu vreau sa fiu misogin/rautacios/etc dar nu inteleg de ce femeile platesc mai putin la asigurari.

 3. Pai cei care dau legile in cazul asigurarilor,au si „aia”, sotii , femei…vrei sa manance doar in oras si sa-si calce singuri camasile !?

 4. @RAA, „egalitatea fără deosebire de rasă, de nationalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de SEX, de opinie, de apartenentă politică, de avere sau de origine socială” nu inseamna nimic pentru cei de la asigurari, desi reprezinta o incalcare grava a drepturilor garantate de constitutie. Cei de la asigurari, o tot baga pe aia cu „conform statisticilor noastre”, desi conform statisticilor facute de ei, au profit tot mai mare in fiecare an.

 5. Trebuie „sa manance si gura lor ceva” …

 6. Negativ. Argument: Nazii gramar

 7. @ tudor: probabil ca sunt eu mai prost dar chiar nu inteleg ce ai vrut sa zici exact prin motivul pe care ai dat negativ la clip.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!