Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Ne bagam???

Adăugat de Expressvectra
Raportează ca șters! 118

Ne bagam?? ne bagam cum sa nu ne bagam…. La rosu au stat,la verde au traversat.

6 comentarii

 1. Uite asa se pot transforma durerile la basca, in dureri la genunchi :))))).

 2. Expressvectra

  Hahhaha ce tare, da Huffy ai punctat foarte bine… de observat ca mainile din buzunar nu au iesit..sa nu inghete….am scos sunetul pentru ca le-am dat cateva sfaturi din mers.

 3. @Expressvectra: trebuia sa le dai mai mult decat „cateva sfaturi”
  …stii ce-i urat la treburile astea? daca-l atingeai cat sa-l dezechilibrezi, cu mainile in buzunar n-avea nicio sansa sa-si fereasca capul in cazul in care cadea…in cel mai urat scenariu cu putinta, pana la finalizarea anchetei te alegeai cu „dosar de urmarire pentru ucidere din culpa”

 4. Expressvectra

  Eii flori Ruhestand, in acel caz nu aveam cum sa-i ating , nu as fi facut asta , sunt constient ca se putea termina urat pentru ambele cazuri, doar sa-i facem vedete si sa bage altii la cap…cam atat.

 5. n-am zis ca strict in cazul asta…ma refeream la un scenariu pornind de la faza asta…si crede-ma ca nu-ti trebuie viteza ca sa-l dezechilibrezi…poate nu erai atent la el, sau credeai ca se opreste…o lovitura „banala” la cap, mai ales pe piatra aia cubica se poate termina tragic si de la o imbranceala…

 6. @Ruhestand: Daca dadea cu capul de mama Terra, in cel mai rau caz i se dezumfla. Ca de iesit ceva din el, slabe sanse.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.