It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cu baietii pe Straße

Adăugat de HoriaSan MotoVlogs
Raportează ca șters! 11

Salutare! Ne-am distrat si noi putin, ne-am facut de cap, ne-am amuzat, totul in conditii de siguranta. Spun asta doar ca sa intelegeti ca nu facem chestii de genul asta in mod frecvent, iar cele cateva reprize de viteza au fost facute in conditii de siguranta, fara a pune in pericol viata altor participanti la trafic. Bine, doar pe a mea 😛

ENJOY!

7 comentarii

 1. Toate bune si frumoase, ma bucur ca v-ati distrat. Singura problema a mea ii ca, desi 90% din clip sunteti majoritar pe B2, la faza de la 2:21desi se vede secunde bune ca autobuzul semnalizeaza stanga sa iasa din alveola, va incapatanati sa mergeti pe B1…

 2. wow…foarte tare frate :)) ar trebui sa faceti o filmare si cand mergeti la wc

 3. conditii de siguranta prin oras, prin trafic? tu esti cel mai ipocrit motociclist care are vlog!

 4. Baietii au mers chill, s-au simtit bine, veniti voi aia cu …. ba nu au mers pe B2….. WTF…..
  Eu sunt anti motociclisti cand vine vorba de faze nasoale dar pe ce trafic au avut n-am ce sa le reprosez.
  + de la mine.

  Ca e B1, B2, B3 cand nu e trafic chiar nu mai conteaza. Baietii au mers atenti, cel putin Horia din cate am vazut casca bine ochii in oglinzi.

  • Le reprosez ca nu au dat prioritate autobuzului care pleca din alveola… si in cazul asta daca era miserupist soferu’ se lasa cu potentiale victime.

  • si-au ambalat motoarele in noapte, e misto sa incerci sa te odihnesti si sa auzi motor ambalat… au mers cu viteza pe acolo, „in conditii de siguranta” cica… oricand putea iesi ceva urat. Daca ai chef de asa ceva, conditii de siguranta gasesti pe circuite, nu prin oras.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!