It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Big balls

Adăugat de Tictac
Raportează ca șters! 54

Un smecheras cu VW Golf nu imi acorda prioritate, apoi brusc nu se mai grabeste, ca peste cativa km sa depaseasca Politia in localitate desi acestia circulau cu 50km/h. Bonus – termina depasirea pe linie continua, fix inainte de trecere.

9 comentarii

 1. A depasit corect. 🙂 Linie discontinua si s-a retras cand a inceput cea continua.

 2. Viteza din timpul depasirii a fost legala? Si incheierea depasirii era mai bine daca era facuta tot pe discontinua, dar nu de asta m-am legat. Daca Politia avea 50, el cat avea in depasire, ca totusi a facut-o din scurt?
  Acest clip este un pamflet, trebuie tratat ca atare 😀

 3. Din câte știu eu echipajelor de poliție (care nu au mijloacele de avertizare sonoră și vizuală activate) le este interzis să se deplaseze cu viteza maximă legală. Și mie mi s-a întâmplat să depășesc echipaje și n-am avut nicio strângere de inimă.

 4. @vineri12, ” le este interzis să se deplaseze cu viteza maximă legală daca nu au mijloacele de avertizare sonoră și vizuală activate”.De unde ai scos asa ceva ? Toti avem voie cu viteza maxima legala, dar ei nu ? Ha, ha, ha ! Hai ca asta a fost buna di tat :)))))) .

 5. Era mai bine daca nu bagai veveritzoiu’… se subintelegea si fara…

 6. macphisto

  Exagerat clipul, nu mi se pare neacordare de prioritate… ai aparut de dupa curba cand deja se pusese in miscare. Mai aiurea mi se pare cel de-al doilea care iese de pe lateral si il depaseste pe cel cu golful.
  Depasirea politiei a fost legala, fiind inceputa pe linie discontinua (nu stiu din punct de vedere al vitezei pt ca nu sunt Oracol). Din vad eu, politia merge cu cca 40 la ora, deci golful accelereaza spre maxim 60. Am facut de nenumarate ori manevra asta (in conditiile in care nu aveam linie continua sau semn de interezicere a depasirii) fara nici un gest din partea politiei.

 7. Sunt sigur ca celui cu golful ii pare rau ca nu vede dupa colt. 🙁 Si daca omul a depasit cu 59 de km/h?? Ai radar pe masina sau ce?

 8. Se pare ca efectul de turma isi face simtita prezenta. Cum sa nu-ti fi acordat prioritate cel cu VW cand el este cel care iese primul, el fiind in miscare cand tu apari de DUPA COLT. Mai logic ar fi fost sa zici ca cel cu OPEL-ul(sau ce e) nu ti-a dat prioritate.
  PS: A taiat linia continua cu 1 metru-maximum 2. Sa-l spanzuram, zic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!