Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Banalitati

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 14

Desi nu ar trebui sa fie banale. Ar trebui sa fie rari si macar atentionati…

Clip necenzurat!

9 comentarii

 1. Nu ar trebui dar uite ca sunt

 2. RebounD11, cred ca la a doua faza esti la fel de vinovat ca cel care a incalcat marcajele de ghidare, schimbi directia de mers pe trecerea de pietoni. Eu inteleg intersectia respectiva in felul urmator, virajul la dreapta se face cu incadrare pe prima banda, daca vrei sa treci pe banda a 2 a semnalizezi frumos stanga si faci manevra. Se poate vedea de la 0:28 pana la 0:31 cum treci direct pe banda 2 peste trecere.
  La 1:17, esti incadrat pe banda a 2 a si schimbi directia fara semnalizare spre banda 1. Sunt de acord ca cei pe care i-ai prezentat ca sunt berbeci, dar mai uita-te si la tine.

  • 1. La 0:28 ma incadrez direct pe B2… nu e nimic care sa imi interzica. Nu intru pe B1 si schimb pe B2. Marcajul se termina la trecerea de pietoni si nu am nici un marcaj care sa ma opreasca sa merg pe B1 sau B2. Mai mult nu poti sa zici ca sunt incadrat pe B1 inainte de trecere, pentru ca nu ai cum sa fi complet incadrat inainte de trecere fiind pe colt. Nu am depasit cu nici o roata, oglinda sau orice marcajul de ghidare, l-am respectat cu sfintenie.
   2. La 1:17 voiam sa ma incadrez pe B1 dar idiotul a facut stanga de pe obligatoriu inainte sau la dreapta. Trebuia sa ma bag in el?

 3. 1. „Nu am depasit cu nici o roata, oglinda sau orice marcajul de ghidare” – my bad acolo, necunoscand intersectia am crezut ca marcajul de ghidare se duce intre benzi. (nici nu se vede clar)
  2.”voiam sa ma incadrez pe B1″ – asa o fi, insa ai ajuns pe b2 si schimbarea directiei de mers cere semnal.
  „Trebuia sa ma bag in el?” – depinde de cat timp liber ai 😀

 4. @Meh – nu cred ca ai dreptate… Autorul a făcut stânga de pe singura banda de stânga și din ce știu eu în situația asta ai voie sa alegi banda pe care te înscrii după viraj. Se și vede că merge spre B1, doar că cel care face stânga neregulamentar îl „obligă” sa tragă stânga spre B2 – pe care însă, din ce văd, nu ajunge în nici un moment cu toată mașina, întotdeauna are cel puțin o roata pe B1, deci argumentul „ai ajuns pe B2” nu cred că îl poți aduce în cazul de față…

  @RabounD11: mașină nouă? 🙂

  • Nu inca… era un fel de test drive/demo car. Daca ajung sa fac iar macar 10k km pe an o sa imi pun problema 🙂

   Am doar 3 masini pe lista scurta deocamdata, aia nu e pe ea.

  • By the way – știi că vorbisem la un moment dat de testarea vitezei maxime… ei bine, se pare ca într-adevăr la mine cea din talon este și cea reală. Am avut acum câteva săptămâni posibilitatea să o testez, eram singur în mașină și nici bagaje/greutăți nu aveam, dar nu a vrut să treacă de 229 (240 pe bord), cu pedala în podea (posibil să fie „locked” la acea viteză, din ce am auzit în ultimul timp cam așa fac producătorii).

  • Am observat ca nemtiilor le place in automotive sa fie totul ca in specificatii… exact. Chiar daca specificatiile sunt idioate 😆 (nu e cazul de fata).

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.