Banalitati (2)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 35

Niste banalitati de prin Timisoara…

1. Taxiuri fara numar…

2. Scurt poc (no damage)… Initial mi s-a parut ca e prea putin loc si sa o urc un pic pe bordura din spate. M-am speriat de cosul de gunoi de dupa bordura si am scapat-o un pic, cat sa sterg de praf bara omului.

3. Am atipit la semafor pe verde (de fapt vorbeam cu colegu’ din dreapta despre unde vrea sa coboare si nu am fost pe faza… nici un claxon din spate (nimeni in spate)).

4. Bonus: in filmare fumul pare putin spre deloc… e din cauza ca era alb… in plus camera se pare ca il cam ignora, dar comentarile de pe fundal spun totul.

Melodia de la inceput: Romantic Avenue – Taxi Radio

Drumuri bune!

6 comentarii

  1. i-ai infundat aluia bara pana in bancheta din spate, da` e bine ca nu se prea observa

  2. @peter pan: abia l-am atins… chiar nu se observa… in plus i-am lasat mesaj pe parbriz cu nume, nr. de telefon si nr. de inmatriculare in caz ca crede ca i-am deteriorat masina. Oricum am facut poze si i-am sters-o de praf la propriu ca sa vad daca am indoit ceva, dar nici macar vopseaua nu s-o luat/zgariat la nici unul dintre noi. Eu aveam suport de numar nou, dar a scapat fara atingere… 🙂

  3. Ultima e depasire pe trecere sau mi se pare mie ? 😉

  4. @Marius Buz: nu ti se pare… dar stai tu la afumat si mai vorbim, ca am depasit si eu cand am prins loc… oricum m-am asigurat in ciuda fumului, stiu ca sunt 2 treceri la 10m distanta acolo si ma uit tot timpul de departe si la viteza aia opream pe loc daca era nevoie (nu intru in situatii in care sa fie nevoie de obicei).

    Legat de afumat… tot incercam sa pornesc recircularea sa nu mai intre fum in masina, dar era pe dezaburire si nu recircul atunci.. m-am prins de asta cand trecusem de el.

    Nu dati cu pietre ca nu am incurcat/periclitat pe nimeni 🙂

  5. ca sa te simti bine si implinit, la 1:15 ti-am umplut eu frigiderul :))

  6. @tutorialelogan: multumesc, nu era nevoie, e plin deja 🙂 Imi iau doza zilnica de la cei care ma claxoneaza ca opresc la rosu sau sa las pietoni sa treaca pe trecere.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!