It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Banalitati (4)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 32

Banalitati… nimic spectaculos.

1. Unii opresc la trecere, altii nu. Ma intreb daca era un copil mic si „alergaret” care nu se vedea de masina mea. NB: pt cei care cred ca am incurcat autobuzu, de aia am mers mai in fata si probabil am speriat un pic pe domnisoara.

2. Cu o zi inainte trecusem pe galben… si m-am simtit ipocrit ca ii criticam pe cei care fac asemenea manevre. Nu m-am mai lasat prins de data asta.

3. Intre ciocan si nicovala… nu am fost deranjat de nici unul pentru ca sincer vorbind alta solutie nu exista la situatia data, iar cei care fac aprovizionarea acolo intotdeauna s-au miscat foarte repede. Ce nu am inteles a fost mai incolo… de ce m-a claxonat vatmanul? ce am facut? Se vede in oglinda ca nu i-am taiat calea sau incurcat, si sigur se uita si gesticula la mine nu la pietonii de pe trecere.

4. Un taxiu fara maneta de semnalizare… si eu stateam ca prostu’ sa treaca el, crezand ca merge inainte.

5. Pana nu am trecut de el mergea cu ~40 la ora, iar eu, cand ii liber pe acolo( dupa semafor cand limita e 70), circul cam cu 100. Daca stiam ca e cu concurs nu mergeam la consum (schimbat viteza la 2000 RPM) 🙂

Drumuri bune si banale!

10 comentarii

 1. Catalin92

  la 0:20 e audi toata ziua:D

  R: asa-i, greseala mea, nu am nimic cu soferii de BMW… nu mai corectez acuma, dar imi cer scuze celor lezati 🙂

 2. belo.ilie

  tramvaiul te-a claxonat pentru ca probabil credea ca te vei baga si nu ii vei ceda prioritate. am patit-o si eu de cateva ori acolo si nu intelegeam initial de ce … + ptr video

  R: Daca era doar claxonul intelegeam si eu ca ii preventiv… pe mine ma intriga(u) gesturile si privirea nervoasa.

 3. Cateodata mai las si eu de la mine cand vad cate o camioneta sau furgoneta descarcand marfuri voluminoase in pozitii similare cu cea din filmul tau. Stiu ca dupa lege ar fi trebuit sa o faca la alte ore, dar, deh, traim in Romania si n-avem un sistem nemtesc de asigurare a aprovizionarii. Dar pe meltenii care opresc doar pentru ca acolo au ei „treaba” si le e lene sa parcheze 20 de metri mai incolo si sa nu incurce circulatia, pe aia nu-i iert neam.
  +

 4. S-a simtit jignit cel cu Mertanul :)) Si eu mai prind idioti dinastia… Ce sa le faci. Atat ii duce capul. +

 5. @DTC, @Rebound: Ati observat ca totusi doar cei cu Mercedes, BMW si Audi si simt jigniti si trebuie sa arate ce viteza prinde nava lor spatiala :)) PS: Ador sa le dau fum (la figurat, nu-mi fumega masina 🙂 ) la astia cu BMW-uri, e priceless privirea lor dupa.

 6. Marius Buz

  E acelasi audi si in secventa 2. Wow, ce departe a ajuns.
  La mertz, n-ai apucat sa te repliezi pe b1 ? Sau i-a dat cocs ?

  R: Nici nu incercam sa ma repliez… decat dupa prima intersectie ca sa nu fiu incurcat de aia care intra si ies de pe strada laterala. Atunci m-am si prins ca asta era in mod F1 🙂

 7. la prima faza inca nu stii ca prioritatea de BMW e mai tare ca cea de pieton pe trecere? la faza cu tramvaiu ai fost ” normal ” altu cu haudi sau mertz poate dadea blana si trecea in fata tramvaiului in ambele faze . bine ca nu ai ales sa intri in intersectia blocata desi puteai dar e perfect logic cum ai facut, ma mir ca nu te claxonau din spate.

 8. @arusoaiei: M-am corectat era Audi… poate o fi si la aia ceva prioritate, nu stiu. La tramvai era sambata, chiar nu aveam unde sa ma grabesc sambata 🙂

  La ultima faza nu mai era nimeni in spate si nici nu or venit pana nu am plecat de pe loc cand apareau in retrovizoare. Daca si cand is singur is claxonat ii grav.

 9. repeta dupa mine: a, u, d, i; au-di, audi
  asta este nou bmw.

  La mine la trecere mai putin bronzatii cu bmw-uri din anii 90 am observat ca astia cu bmw mai nou se dau mari cu franele si opresc.

  culmea audi e din aluminiu si franeaza mai bine, am inteles totusi ca vor sa tina secret.

 10. noroc ca te-a depasit mercu’ ca altfel ajungea al 2-lea in sensul girator…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!