It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Banalități pe DN1

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 33

Duminică după amiaza, mergeam la aeroport. Trafic nasol pe DN1, cu opriri dese între Bușteni și Comarnic, fapt ce m-a stresat la un timp, că pierd avionul.
Am întâlnit multe radare, cățiva adormiți, totuși pot să spun, că majoritatea au fost atenți si chiar în aglomerație puteam circula relativ repede, mai ales pe autostradă.
Acolo am întâlnit iubitori de B2, B3. 🙂 Poliția a fost la lucru în două locuri, daca m-au prins, voi scoate ceva bani din buzunar. M-am grăbit, am asumat riscul, dar am încercat să fac în așa fel, incât să nu pun în pericol pe ceilalți. Nu am dat nici un flash, majoritatea au eliberat banda a 2-a când trebuia.
De obicei nu merg pe A3, fiindcă ocolesc mult, dar speram să fie totuși mai liber.
Bonus o fază de la întoarcere, și două din Sf. Gheorghe.

Clipul nu conține carne, nici nimic foarte interesant, e mai mult un jurnal.

4 comentarii

  1. in general nu se trimite acasa daca te-au luat din fata

  2. Cred ca emit amenzi si daca esti filmat din fata. Vento-ul (sau ce era) albastru era singur, nu cred ca oprea pe cineva si dupa pozitionare si beepurile detectorului, te lua din fata. Eu am redus viteza la cea legala cu 13s (~450-500m) inainte de a ajunge la masina de radar, deci cred ca nu m-a prins, cel putin nu cu o imagine clara. Oricum daca primesc amenda, platesc. 🙂

  3. @perole 4:02-4:11 Tu ai circulat corect acolo pe B1 libera. Daca ei ruleaza pe B3 si B2 cand B1 e libera si circulabila, e problema lor 🙂
    4:21 Vant? 😆
    +

  4. o discutie cu un nene de pe un MCV

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!