It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Banalitati de prin Iasi

Adăugat de Dadi
Raportează ca șters! 78

Nimic extraordinar. Faze de zi cu zi.

11 comentarii

 1. La 0:53 ai observat ca mai aveai un pieton angajat in traversare? Banuiesc ca nu. Ma abtin de la vot

 2. Belea copilul ala de la 1:06.

 3. +,la statia de tramvai din Dacia,asa e tot timpul,trec ca turmele la iernat,daca te-ai pune la mintea lor,ai face popicarie.
  @gramada,jura-te ca tu il asteptai pe ala sa traverseze.

 4. @Gramada:

  Art. 135 – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
  […]
  h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului.

  Si cam atat.

  Ia mai uita-te odata: pe ce sens de mers e pietonul aflat in traversare?

 5. @Gramada

  Cred ca ai inteles de la Kor ce si cum.

  Totusi, eu nu sunt rigid cu privire la articolul asta. Niciodata nu ma pun in situatia de a trece aproape de pietoni doar pt. ca mai au un pas-doi pana ce ajung pe sensul meu. Ii las sa treaca.
  Dar aici omul ala nu e nici la 3 pasi 🙂 , e ceva mai departe. Sincer, cred eu deja intrasem in parcare cand a ajuns pe sensul meu 🙂 . Ar fi fost cam penibil sa stau sa-l astept. Nu-l ajutam cu nimic, moral vorbind, ca legislativ e clar.

 6. Toate sint faze discutabile si pe care le intilnesti intr-un trafic normal in care exista macar doua masini pe strada la un moment dat. Pentru ca astfel de banalitati sa nu se intimple ar trebui sa nu fie nimeni pe strada, serios.

  La intersectia sos. sculeni cu Sos stefan cel mare ala cu bmw-ul dormea pe el. Dupa cum ai vazut el a facut stinga prin cu totul alt loc decit trebuia. Ar fi de inteles daca marcajele erau sub zapada, dar culmea, inca se mai vad. Asa ca daca doarme pe el lasa-l sa doarma in mijlocul drumului pe drumul cu prioritate, ca daca ceilalti se opreau la marcaj el ca sa faca stinga de pe drumul cu prioritate trebuia sa se suie pe ei.

 7. @Mituc

  Astfel de banalitati se intampla din lejeritate, nesimtire, nestiinta, nu pt. ca sunt mai mult de doua masini pe strada 🙂 . Si, de obicei, cei care le pun in practica adesea, ajung sa le faca si pe cele mai nasoale.
  Si ca sa evit o eventuala replica favorita de-a ta 🙂 , cu 200 de km pe an, … probabil am adunat vreo 3000 in 2 saptamani. Destul de lejer comparativ cu alte vremuri pt. mine, totusi.
  Ideea e ca nu stiu daca am adunat si mai mult de vreo 2 treceri pe galben si alea in Bucuresti, fiind atent mai mult la indicatoarele de orientare si ceas 🙂 .

  Daca vrei si iti pasa poti. Nu trebuie sa fii numai tu pe strada 🙂 .

 8. Punk-ism total!

 9. sunt curios cum treci tu pe trecerea de pietoni…cred ca alergi.. din moment ce te legi mereu de ei..

 10. @a.frytz

  Eu cred ca te-ai uitat la alt clip si ai comentat la al meu. Nu de alta, dar eu am evidentiat nesimtirea unui taximetrist care nu acorda prioritate pietonului si-l face sa se opreasca din traversat.
  Deci esti in eroare.

 11. Ce „late” treceri pentru pietoni aveti (1:02). Au vreo 20 de metri numai pana la semafor 😀
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!