It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dacă îți ții banda…

Adăugat de retired
Raportează ca șters! 68

… riști să faci accident. Eu un obicei de-al zonei, se întâmplă mereu aceeași situație pe ambele sensuri la Obor.

Geotag

9 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Evident +. A, numai acolo ? Iti dau zeci de mii de exemple. Niciodata nu ma bazez pe tinutul benzii…Dar absolut niciodata.

 2. robwin_75

  Era o baba la volan ?

 3. @Eddie Pacat de marcajele acelea pe care le aveti acolo, atat de neintelese pentru unii care poate cred ca sunt doar niste inscriptii destinate decorarii drumului 🙁
  + pentru atentie si reactie.

 4. 🙂 E „obiceiul casei” acolo. Cunosc foarte bine:

  http://www.trafictube.ro/deja-vu-la-indigo/

  Aproape zilnic patesc asa acolo. Eu nu mai inteleg nimic. Mie mi-e clar ca oamenii aia nu se uita pe asfalt, dar cum naiba reusesc sa supravietuieasca asa? Si de ce sunt atat de multi chiori cu permise auto?

  • E „obiceiul casei” pe ambele sensuri. Nu sunt chiori, sunt lenesi si nepasatori si supravietuiesc pentru ca tot merg la fel si iau traiectoria cea mai dreapta, calcand peste benzi. Acolo mult timp nu au fost maracaje si desi marcajele noi sunt de un an si ceva lumea conduce tot din amintiri si cu nepasare.

  • Sunt de peste 2 ani. Marcajele. Inainte a fost o pauza de un an si ceva fara marcaje, pentru ca ADP-ul a intrat in nu stiu ce litigiu comercial (a se citi neintelegere la cuantumul spagii 🙂 ) cu firma care trasa benzile. Dar, mai inainte, pret de alti 2-3 ani, tot asa erau marcajele. Deci eu zic ca cei care nu le vad acum, nu le-au vazut niciodata. Si nici n-au remarcat ca dupa „marea asfaltare”, timp de un an, rondul nu era marcat.

 5. Ochiul Nevazut

  Totusi de „prioritate” de BMW n-ati auzit? … si ce daca nu „tin” banda? … am BMW, am sosea 🙂 …

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!