It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Banda?! Benzi?! Sunt demodate …

Adăugat de I Drive
Raportează ca șters! 21

Benzile din pacate s-au demodat, lumea a cam uitat de ele.

11 comentarii

 1. multi ar trebuii sa invete mai intai mersul pe jos, apoi pe bicicleta si in ultima faza ce e ala covrig.

 2. Andrei Ciocan

  La 0 : 32 ( și în continuare ) erai încadrat aiurea. Nici la ultima fază nu ai fost fată mare…

  • La 0.32 incerc sa ma incadrez corect, dar nu pot, ai urmarit filmarea? La ultima faza iti inteleg durerea, dar sa te incadrezi pe prima banda pt a intoarce in giratoriu..mi se pare de porc

 3. Andrei Ciocan

  Da, am urmărit-o. La 0 : 20 deja erai încadrat greșit, n-aveai ce să cauți pe banda aceea pentru înainte. Aia e bandă de stânga.
  La ultima fază practic ai făcut o greșeală pe care o fac mulți, ai ieșit din sens de pe banda de lângă cerc. Spune că nu-i așa…
  Practic faci două greșeli pe care le fac și ceilalți șoferi din clip.
  Oricum am votat plus ( plusul nr 3 )

  • Banda aceea este de inainte si daca vrei te poti duce si catre banda de stanga care se creeaza dupa trecere. Tot dupa trecerea de pietoni urmareste linia din dreapta pe care am si evidentiat.o in video, sa vezi unde te duce…

  • @ Andrei Ciocan
   la 0:20 uitate la marcaje….

 4. Banda aceea este de inainte si daca vrei te poti duce si catre banda de stanga care se creeaza dupa trecere. Tot dupa trecerea de pietoni urmareste linia din dreapta pe care am si evidentiat.o in video, sa vezi unde te duce..

  • la domana ghica, sfatul meu e sa nu te mai duci pe banda din stanga, stai pe 2, pe linia de tramvai ajungi pe 1, acolo multi de pe 2 fac stanga si ori te duci tot pe 1 sau intri pe 2 in locul celor ce fac stanga.

 5. Andrei Ciocan

  Da. ai dreptate, dar eu niciodată nu stau pe ultima bandă dacă vreau să merg înainte. Trec prin intersecția aceea de multe ori vin din toate direcțiile și mă duc în toate.

 6. @ I Drive
  la minutul 0:04 ai gresit, trebuia sa te duci in dreapta sa-i tai fata aluia rosu, pentru ca tu intrasei in giratoriu si el nu si trebuia sa-ti acorde prioritate.
  ma departe pana la iesire ai mers aiurea, te-ai luat la orgolii cu ala cu fordul…

  la 1:42 aceasi greseala, ce pisici cauti la centrul giratoriului ca nu inteleg….

  ia zi cu ce ce faci la minutul 1:56… tai cumva banda 1 din giratoriu? daca ala de pe 1 vrea spre petricani? nu-i asa ca-i tai fata fara sa-i acorzi prioritate?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!