It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O banda, doua benzi

Adăugat de fratzika
Raportează ca șters! 36

Nenea din clip nu prea stia sa numere…sau poate ca eu nu stiu sa numar, voi ce ziceti?

El insista ca a fost pe banda 2.

Contine oleaca de cuvinte urate:)

Scuzati parbrizul murdar, doar ce imi scuturasem stergatorul de praf la semafor ca sa pot sa-mi curat „ecranul” fara sa-l zgarii rau.

Ce mai caută lumea:
 • o banda doua benyi

19 comentarii

 1. Corect. El avea obligatoriu stânga 🙂

  http://goo.gl/riUmTD

  PS: Câteodată visez îmi imaginez cum toți acești papagali șoferi intră pe aceste clip-uri și spun „bă ce papagal șofer slab sunt”.

 2. parerea mea… daca toata lumea ar efectua virajele corect nu s-ar ajunge in situatii de genul asta. prin manevra ta l-ai aruncat in b3 si din incapatanarea de a nu te intoarce pe b1 ati blocat intersectia. am vazut situatia asta de mii de ori in intersectiile bucurestene… b1 ramane libera pentru ca cel de pe b1 cand executa viraj dreapta se scurge direct in b2 ca sa nu se „rastoarne”

 3. Nu „l-am aruncat pe b3”, acolo s-a dus el…eu nu merg pe b1 acolo ca e o groapa si daca tot am cum de ce sa nu o evit. Intersectia nu s-a blocat oricum ca nu mai erau alte masini in spatele meu.
  Am parte de o duzina de astfel de incidente in trafic dar nu stau sa pun chiar tot…aici tot ce trebuie vazut e ca se da el jos din masina, in mijlocul strazii, sa ma faca prost, poftim cultura!

 4. + de ce sa ma intorc pe b1 cand eu urma sa efectuez viraj stanga?

 5. unde urma sa faci stanga? la 200m mai in fata.. la semafor?

 6. daca nu e cu aroganta, ci doar chiul la matematica, e un fel atipic de progres.
  lol
  daca asa a numarat el ca e pe b2, si era deranjat de un b1 ajuns b2… Bai nene! e o chestie!
  datul jos din masina… well nu cred ca a chiulit doar de la matematica, cred ca a chiulit si de la dirigentie si de la educatie civica 😛

 7. am uiat sa spun: treaba e treaba, si chestia e doar o chestie.

 8. Florine, nu stiu care e problema ta…am vrut sa raman pe b2 pt ca faceam prima la stanga(nu la semafor) si in plus, pe b1, sunt multi care fac dreapta sa intre la carrefour…asa ca nu vad cu ce am gresit.

 9. Tu nu stii sa numeri.

  Erai pe B1 inainte sa faci dreapta, acolo unde a facut stanga acel taxi, ilegal. Ai virat dreapta direct in B2, dar B2 era ocupata de el. Asa l-ai fortat pe el in B3, care devine obligatoriu stanga, dar el saracu a vrut sa mearga in fata.

  Tu ai fost pe a 2-a doar unde sunt 4 benzi. Dar ai ajuns acolo ilegal.

  „4 benzi, 4 benzi, da… eram pe a 2-a” – poate asta sa fi fost adevarat.

  „2 benzi, 2 benzi, da… eram pe a 2-a” – gresit. Unde erau doar 2 benzi erai pe prima.

  Tu ai gresit.

 10. Ambii ati fost cu mot. @fratzica, la inceput tu erai pe b1, el pe b2. Daca imediat dupa prima intersectie tu voiai pe b2, ok, dar trebuia sa semnalizezi si sa te asiguri inainte de a te repezi pe b2. Facand asta, evident ca ar fi trebui sa astepti sa treaca masina aluia, pentru ca el era pe b2, si, normal, avea dreptul sa se incadreze pe b2, dar tu i-ai taiat calea. La 0:03 esti pe b1, la 0:06 se vede masina aluia pe b2, la 0:07 tu ai intrat direct pe b2 si el a fost nevoit sa treaca pe b3.

  Acuma si el berbec, daca tot a vazut ca l-ai impins pe b3, trebuia sa astepte sa treci si sa se incadreze in spatele tau.

  Dar, judecand la rece, tu ai comis prima gafa, nu el.

 11. De acord cu @Bobby. Tu esti primul care ai gresit, @fratzica. Daca voiai musai pe b2, atunci trebui sa-l lasi pe ala sa treaca, pentru ca tu schimbai banda si voiai sa treci pe banda lui, pe b2.

 12. @ Bobby – iar raspunsul firesc pentru unul care ti-a „taiat” fata e sa i-o „tai” si lui?

 13. @vineri12 – de asta, cel putin eu am spus ca tu ai gresit primul. El a gresit al doilea, in repriza secunda, cum ar veni. Scor final: 1-1 🙂

 14. erata: @fratzica a gresit, nu @vineri12

 15. @vineri21, nu asta este raspunsul firesc. Eu nu as fi procedat asa…

  Dar, Romania… (vezi „lectiile date in trafic” de catre foarte multi, inclusiv autori TT).

  Comentariul meu a fost raspuns la intrebarea: „sau poate ca eu nu stiu sa numar, voi ce ziceti?” pusa de autor.

 16. nu am fortat fratilor pe nimeni sa intre pe b3, daca va uitati atenti vedeti ca a intrat pe b3 inainte sa intru eu pe b2 si oricum el a venit din spate lansat si a luat curba mai tare, probabil deaia a intrat pe 3…la cum s-a dat jos nu crezi ca ma claxona sau ceva daca ii luam fata?

 17. +ca nu vad ce fata i-am luat din moment ce el e in fata mea cand am facut dreapta

 18. @Bobby tu zici ca eu nu stiu sa numar? era vorba de pe ce banda iesi nu de pe ce banda intrii, ma incadrez cu 7 strazi inainte sa fac stanga, ma incadrez si eu ca omu’ cu o distanta adecvata inainte…eram pe banda 2 cand am iesit? el zice ca era pe 2 ? asta e intrebarea din OT in caz ca nu o intelege cineva

 19. robwin_75

  W , masina buna !!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!