It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Banda de smecherasi -1-

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 31

Ce se intampla cand politia nu isi face treaba iar traficul este aglomerat? Smecherasii incalca regulile, folosesc banda de autobuz si ajung in fata tuturor.

6 comentarii

 1. De ce esti hater?! Filtreaza traficul. Vrei sa sa faca coada pe o singura banda? Ce, esti invidios ca tu nu mergi pe acolo? …. Si alte replici de la handicapatii oe 2 roti care fac acceasi ilegalitate strecurandu-se printre benzi….da, ai inteles, se numeste filtrare tratic si ar fi bine sa iti vezi de mersul tau si sa lasi pe ciumpalacii astia care merg pe acolo in pace.

  • O persoana care procedeaza fix la fel, nu ar avea ce sa comenteze altceva ( doar autorul e de vina ). Penibil, atat. Nu are rost sa zic alte chestii, si asa nu le intelegi ( nu ai inteles nimic )

   Drumuri bune ! ” + „

  • 1. Filtrarea traficului de către moto, biciclisti, trotinetisti etc, este perfect legală peste tot in lumea civilizată. Cred ca tu ai fi unul care ai ramane fără oglinda la mașină in 5 minute in orice capitală a Europei la ce părere ai despre lane filtering și lane splitting.
   2. Acea banda făcută special pentru bus & 🚲, cred ca e o mare prostie făcută de cineva dintr-un birou fără a avea vreo legătură cu vreun studiu de trafic.

 2. Eu cred ca ei chiar nu stiu pentru ce e banda aia, nu ii invinui, sunt genul care au invatat fotografic intrebarile la examenul teoretic, cunosc destui…

 3. Wow, super! Nu stiam ca in Cluj sunt astfel de benzi special concepute pentru transportul public, cu pasi mici poate ne civilizam putin. Ma intreb de ce nu au luat modelul folosit si de tari mai civilizate, in Praga/Austria/Germania sunt peste tot marcaje pe prima banda BUS si TAXI. Retarzilor gen Trace le doresc o amenda cat mai mare poate asa se invata.

  • In aceasta compilatie am inclus videouri si putin mai vechi: in zona din video, acum, banda poate fi folosita si de taximetristi atata timp cat au client. Problema este ca, dupa cum vezi, practic oricine poate folosi banda pentru ca politia este absenta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!