It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Batranel, respect, aiurit…

Adăugat de Dan_Andrei
Raportează ca șters! 29
 1. Un batranel pe interzis… Mi-a fost mila de batranetile lui sa-l chinui, cu toate ca tot el isi agita crengile…
 2. Sa-i respectam zic… NOT!!!
 3. Aiurit. Vecinul de la semafor radea si el :))

7 comentarii

 1. Nu inteleg cu ce te-au deranjat acei motociclisti, ca au trecut aproape de masina ta sau ce? ca dormiti pe banda 2 ? Poate la sfarsit ultimul cu acel can-am ca sa bagat in depasire mai aproape dar nici acolo nu a pus pe cineva in pericol drept dovada nici cel cu taxiul nu a fost deranjat ca sa franeze sau ceva. Doar pt ca au o toba mai galacioasa nu inseamna ca au si viteza mare.

  • Motocicletele mergeau printre benzi. fara ca restul masinilor din jur sa fie stationate. Si nu cred ca doarme nimeni pe b2, acolo limita e 50, deci punem totusi 59. Cred ca se mergea cu cel putin 70 acolo. Cat despre motociclete, toata lumea incurajeaza lane splitting-ul, dar nu in timp ce masinile se deplaseaza si ele, mai ales cu viteza destul de mare

  • Good point Theo13RF.
   Nu s-au pus decat pe ei in pericol! Iarta-ma, dar cand conduc asa agresiv, si ne folosesc pe post de jaloane in timp ce ne deplasam…. Nu mi se pare ok.

 2. @theo – nu imi pare deloc un lane splitting doar pt ca sta cat mai aproape de marcaj si nu pe mijloc benzilor. Iar tu nu ai de unde stii ce viteza aveau, clar poate nu erau in limita legala dar sa nu imi spui mie ca tu circuli numai in viteza legala in bucureti.

  • Prietene, eu eram in depasirea autobuzului, poate ma retrageam pe b1, dar nu am avut nici o sansa, ei venind intre benzi ca apucatii. NU asa depasesti… Nu spunea nimeni ca eu sau Theo13RF, circulam doar cu viteza legala in Bucuresti, tu spuneai ca ei nu aveau viteza mare… Oricum, nu viteza lor m-a deranjat, ci felul in care au trecut pe langa noi… Daca ti se pare ok, atunci iti urez noroc la astfel de manevre!
   PS: sper ca stii ca nu au voie sa circule intre benzi, mai ales atunci cand masinile nu stationeaza

 3. Cand o sa invatam sa ne respectom noi intre noi, probabil atunci vom fi respectati si de cei din alte tari si mai ales abia atunci sa cerem sa fim respectati. La bacau la el acolo, gen moldovean prost, sau balarii de genu. Ok, a gresit, e aiurit, probabil comparatiile puteau fi altele, comentariile puteau fi altele.

  • … ”Moldovean prost”, ai scos-o de la tine. Eu nu am zis asa ceva. Chiar nu mi se pare ca am fost ”nesimtit sau badaran”,cum vrei tu, jignitor in comentarii. Poate colegul de la semafor a exagerat cu ”retart”, dar doar ne-am amuzat de greseala/neatentia lui.
   Esti de acord ca a gresit. Daca era atent, nu ajungea acolo, sau poate a gresit intentionat?!? Sincer nu cred…
   Cu respectul ai dreptate, dar in Romania, respectul NU EXISTA!
   Be good!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!