Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Belarus Man franar, plus bonus Eli

Adăugat de pizma_n22
Raportează ca șters! 22

Contine limbaj licentios.

Descrierea este in filmulet.
Am uitat sa inchid paranteza la ultima fraza.Sorry.

13 comentarii

 1. Omu merge la economie cu masina scoasa la liber :D.

  • pizma_n22

   Economie de carburant consum de placute,banuiesc,ca le schimba destul de des,in 10-15 km cat am stat in spatele lui a franat cam de 18 ori(eu cred ca maxim de 5-6 ori,m-am obisnuit sa franez doar cand,chair e nevoie de frana) de cele mai multe dati fara motiv,la coborare hai ca am inteles desi se putea merge lejer cu frana de motor in spatele tirului.

  • economie de carburant cu masina scoasa pe liber?!? esti sigur? cauta un pic pe google…sa vezi ce consum ai la masina ta in viteza la vale…si ce consum ai cu masina scoala pe liber…o sa fii surprins 🙂

   sau daca ai computer de bord poti vedea direct acolo…doar incearca…

   PS: ca idee…consum 0 in viteza si consum de ralanti scos din viteza… + schimb de placute care costa cam cat un plin 🙂 fa tu un calcul…

 2. de „eli” nu ai zis nimic ca a franat in curba!

 3. 1:04 Poate omul isi uitase frana de motor acasa 🙂 2:16 Apreciez c-ai depasit TIR-ul acolo unde era permis si nu pe linia continua. Daca totusi ar fi rulat la viteza mai ridicata poate as mai fi inteles o usoara franare inainte de curba, urmata de o accelerare la iesire, dar se pare ca n-a fost vorba de asa ceva. Ultimul depasitor … era Dica mai pe scurt 🙂
  +

 4. Fiecare sofer isi cunoaste masina personala. Daca el stia ca nu ii tine banana de masina pe sosea, la curba aia, punea frana. Chiar si daca doar o ciupea putin, tot i se aprindeau stopurile. Am auzit mai multe pu*i decat am vazut frane la baiatul ala.

  • pizma_n22

   Am selectat o parte din frane,nu le-am pus pe toate,la coborare am inteles,dar sa ajungi sa franezi pe loc drept fara nimic in fata nu am mai inteles,cat despre vorbele zise,am avertizat in descriere,este modul meu de a ma descatusa,data viitoare opreste sonorul.

 5. Nu stiu despre voi, dar eu m-am plictisit teribil la acest video. La fiecare drum lung vad zeci de astfel de soferi, nu vad nimic nou sau ceva fascinant astfel incat sa fie pus pe TT. Singura faza notabila e cea de pe final, cu ELI.

  • pizma_n22

   Pe mine cand ma plictiseste un filmulet pur si simplu il inchid si nici nu comentez la el.Nu voi renunta sa mai postez filmulete ca te plictiseste pe tine sau pe altcineva,atata timp cat gasesc ceva interesant de aratat in opinia mea,nu ma intereseaza plusurile sau minusurile sau sa fiu in top,doar postez greselile altora si greselile mele.

  • sange,fiare contorsionate. daca nu contine asa ceva nu este interesant 😛 :))

   pe mine nu m-a plictisit, mai vreau … poate sunt masochist :)))

 6. pizma_n22

  @DTZul (masochistule) :)) In acest weekend o sa am drumuri mai lungi de facut si poate mai surprind ceva de postat aici,saptamana trecuta am cam somat cu masina.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.