Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Benzi trasate aiurea pe Mihai Bravu

Adăugat de edi
Raportează ca șters! 47

La intersectia cu Vatra Luminoasa cred ca au trasat niste Dorei benzile aiurea.

Banda 4, pe care este obligatoriu la stanga, se continua si dupa intersectie, desi nu ar trebui.

Banda 1 de asemenea se continua, in schimb benzile 2 si 3 se comaseaza, continuand cu o singura banda.

Daca se tamponeaza 2 masini care circula pe benzile 2-3, cine e de vina? Ca ambii si-au pastrat banda.

Ce mai caută lumea:
 • trasate
 • vrabu tube

16 comentarii

 1. Sunt foarte curios cati din cei care trec pe acolo in fiecare zi au facut sau vor face ceva in legatura cu aceasta situatie.
  Lafel de curios sunt cati fac ceva pentru nenumaratele greseli de semnalizare din oras.

  Pentru cei cu spirit civic, va confirm ca putem face o schimbare.
  Am trimis mai multe sesizari referitoare la probleme similare, si din fericire, unele chiar s-au corectat.
  (greu, si tarziu, dar s-au corectat)

  • Unde ar trebui trimise sesizari pentru marcaje sa se rezolve cat mai repede ?

 2. Daca vreti sa vedeti benzi trasate absolut si total aiurea, ca pe cimp, in fiecare intersectie de acest gen, fara exceptie, va invit in RuIasiAh.
  Orice incercare de trezire la realitate a autoritatilor s-a soldat in cel mai bun caz cu schimbari in mai rau. Debilismul cronic s-a inventat la Iasi. Spre Bucuresti doar au venit asa niste spori. Va spun asta in calitate de conducator auto in ambele metropole ale tarisoarei.

 3. Cred ca Dorel a facut asta special pentru baietasii care se baga pe banda de obligatoriu la stanga ca sa fenteze coloana de mers inainte.

  • Dar e ciudat ca la celelalte intersectii similare de pe Mihai Bravu dispare banda de obligatoriu stanga dupa intersectie. Probabil Dorel sta in zona.

 4. La fel au facut si la intersectia cu Ferdinand si Mihai Bravu , dinspre Foisor . Daca vii pe banda de langa trotuar ti se infunda banda , daca vii de pe obligatoriu stanga , ai banda ta . Chiar ca par facute special pentru cei care vor sa fenteze coloana.

 5. Lucianian

  niste idioti. Si la intersectia Camil Ressu cu Liviu rebreanu sunt 3 benzi, banda 1 obligatoriu la dreapta ( corect). Benzile 2 si 3 Inainte desi inainte este o singura banda…

 6. La prima vedere, par trasate aiurea, judecand logic. Dar daca circuli des pe acolo, vei observa ca au facut o treaba buna. De ce? Pt. ca pana acum, banda pentru facut la stanga, se ingusta de la mijlocul intersectiei si fiind multe masini care fac stanga acolo, nu aveai incotro decat sa intri peste cei de pe banda 3 daca vroiai sa te incadrezi pe primul rand pentru stanga.

  • Nu aveai de ce sa treci de centrul intersectiei , marcajele erau pentru ocolit centrul intersectiei prin stanga .

  • Costica, bafta cu respectatul acelor marcaje in intersectia aia. Incap 2-3 masini in intersectie daca o faci, pt ca trebuie sa dai oricum prioritate celor care merg inainte. Daca ar exista semafor dedicat pt stanga, cum este la Dimitrov, ar functiona incadrarea prin stanga centrului intersectiei.

  • Corect, nu se ocoleste centrul intersectiei prin stanga in intersectia aia. Doar la Dimitrov, unde e semafor dedicat.

  • Dupa cum vezi si din link-ul tau, masinile ocolesc prin dreapta.
   Trec zilnic pe acolo si mereu masinile ocolesc prin dreapta.
   Nici nu ai avea de ce sa ocolesti prin stanga atunci cand nu ai semafor dedicat, care sa opreasca traficul pentru inainte, pentru ca nu mai poti vedea masinile care merg inainte.

  • Costică, marcajele de ghidare indica ocolirea centrului imaginar prin stânga dar nu ți-aș recomanda să încerci să le urmezi între orele 6:00 – 22:30. 🙂

 7. Gata, au redesenat benzile.
  Acum sunt ca inainte – banda de obligatoriu stanga dispare dupa intersectie.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.