It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Berbecisme

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 110

Berbecul de sub Pietricica. http://goo.gl/maps/Lm6iZ De remarcat parcarea trasata de oamenii primariei in contra regulamentului cu acei 25 m. Model aplicat si la Vatra Dornei. Chiar in centru, pe langa Primarie.
Berbecii de la Vatra Dornei http://goo.gl/maps/qjGEr Patria haosului in marcaje rutiere http://goo.gl/maps/LL95h
Ce vroiam ? http://goo.gl/maps/KU1ln
Berbecul de TeXas, pe contrasens si Berbecul de la piese auto, Radauti.
Berbecul de rosu. E mare, nu se pune.
Berbecu cu GoPro. Rosu la paletuta.
Bonus: Buldozeristul tanchist cu 2 copiloti.

19 comentarii

 1. Si totusi cui ii pasa??. Nesimtirea a ajuns la un nivel superior.

 2. Si parca vezi peste 1,2,3 zile ca vine unu cu un clip intitulat „berbec pe contrasens” ce il are ca protagonist pe Ursul Grizonat ,crima si pedeapsa nu altceva.

  +

 3. TraficMadrid

  @Ursul Grizonat, la minutul 2:00 nu ai prins esenta! :)) „Masinile trec, asfaltul ramane!” Au asfaltat aia 1km de drum? DA 😀
  @SMECS, ar fi prea de tot :))
  +

 4. Ursul Grizonat

  Probabil terra7 are vreun material. Scot si eu tot, cum am stat cuminte la paletuta, cum ultima masina data prin radio era un Cielo. Cine se aude cu „Hai” e omul de la paleta. Nu vad de ce sa catzar eu pe asfaltul proaspat turnat. Daca iesi din curte, te uiti la trafic si astepti ca traficul sa fie in directia care te intereseaza pe tine.
  Trecutul pe rosu e trecut pe rosu, chiar dac suntem pe camp si nu e intersectie. Semnalul lucratorului de la drumuri are aceeasi semnificatie si nerespectarea lui se pedepseste la fel. A avut si Iuda un material cu un nemultumit de aceeasi tema: semaforul de drum ingustat.

 5. Nu stiu de ce te agitai asa la ala cu duba ca daca ma iau dupa marcajele din google maps avea dreptate ala. Acolo faci stanga la fel cum face si el stanga, mai uita-te la marcaje.

  Iar faza cu parcarile iar o prostie pe care o zici. Parcarile si marcajele se fac cu acordul politiei daca nu ma insel, daca politia a fost de acord sa se faca parcare acolo nu vad care este problema si mai ales nu vad cu ce ar deranja acele parcari.

 6. Ursul Grizonat

  Serios, merepere ? Parcarile in vecinateatea trecerilor de pietoni afecteaza vizibilitatea.
  Ai suficiente linkurri GE. Deci pe stanga ai 3 benzi,, iar pe dreapta una. Hai zi~i ca eram pe contrasens.
  Marcajele sunt varza ! Vezi ultimul link. Cum ma ducea in arini, cu ocol de 2 km prin centru ?

 7. Inafara de ala care este parcat ilegal acolo langa trecere nu cred ca te-a mai deranjat vreo masina. Exagerezi degeaba.
  Am zis eu ca erai pe contrasens? Am zis ca trebuia sa faci stanga prin fata celui cu duba iar ala prin fata ta. Uita-te la marcaj si nu mai insista ca sunt destul de clare.

 8. merepere, ala e marcaj pentru facut stanga inaintea trecerii peste calea ferata! Si cam stiu Vatra Dornei!

 9. @Ursul Grizonat
  nu te mai supara as, ia-o mai usor, nu pune tot la suflet! 🙂

  La kaufand-ul ala daca vii invers explica-mi te rog ce intelegi din marcaje:
  http://goo.gl/maps/k0iNa
  In Vatra Dornei, problema e intr-adevar de la marcaje.

  La dubist, puteai sa nu te superi asa tare, sa fi mai ingaduitor sa iei piciorul din acc si sa-l lasi. Doar o optiune ca sa nu te enervezi, nu era obligatoriu. Mai nasol e cu plasa de praf lasata in urma….

  La paleta, sunt curios ce a primit gopro-istul in partea cealalta… (nu e exclus sa fi fost un paletar zapacit sau chiar lipsa)

 10. Ursul Grizonat

  @MariusGMG Te mai caut a-mi explici si mie, ca e cam greu la prima vedere. De de duba + coada lui vroiau sa intre la Unicarm pe acolo. Incerc sa fac o schita, sa pricep. Tzip dupa ajutor la tine.
  @bogdanb. Ce+-ti spune linia continua de la trecere de pietoni ? Aia de dinaintea trecerii ? Ca eu pot sa opresc oriunde: si mai la stanga, si mai la dreapta. Ies pe acolo si pot sa ma duc in E pe Mihai Viteazul sau in Vest, pe unde am plecat. La dubist geana la ureche, se aude ca am redus. Iar e chestia cu wide angle. Era mai aproape decat pare.
  La paleta stiu ca ultima masina data pe radio a fost una bucata Cielo. Paletistii erau foarte atenti. Presupun ca au iesit din lateral de undeva, cu rupere in organ. Nu pun nimic la suflet, doar le bag carne, sa duca si acasa.

 11. @Ursul Grizonat

  Trecera am vazut-o (cu linie cu tot) si nu as fi procedat ca ala, dar na…un interzis suplimentar sa il vezi de departe nu ar fi stricat. (asa ca sa nu existe discutii la proces 😀 )

  Te-am auzit nervos si imi parea rau. Carne, da-le pana nu o mai pot duce!

 12. @MariusGMG
  N-am contestat acest lucru.
  Eu unul asa vad marcajele alea -> http://i.imgur.com/YJduKkI.jpg

 13. Eu unul nu inteleg rolul acelui giratoriu de la 3.35 (se vede ma pine locatia in http://goo.gl/maps/grmhV. Este un giratoriu pus in paralel cu o sosea cu circulatie in ambele sensuri. De ce naiba nu au facut su giratoriu mai mare in mijlocul drumului si rezolva si problema celor care vroiau sa intre in parcarea aia. Unde stateau aia 2 (cel cu duba si cel din spatele lui) este de fapt banda obligatoriu stanga pentru a intra in giratoriu dar trebuind sa dai prioritate celor care circulau pe sens opus. E un talmes-balmes acolo. Trebuie sa recunosc ca au fost „foarte isteti” cei carora le-a ba*it mintea nebunia de acolo.
  Ursule, cred ca si cand esti singur in masina tu nu te plictisesti niciodata. Iti merge gura de zici ca esti soacramea. 🙂

 14. Ursul Grizonat

  @Dino
  In parcarea de market se intra de aici, http://goo.gl/maps/gpDzP dupa ce faci giratoriul. Venind d ela piata pe aici http://goo.gl/maps/hEKxa faci invartitoriul , treci calea ferata si te duci la pompieri.
  Asta vroiam eu http://goo.gl/maps/YcHba. Ruta inversa implica giratoriul.
  Asa cum ruta de la gara nu-l include.
  contez pe sprijinul lui MariusGMG in clarificarea marcajelor.

  Trebuie sa circulam dupa marcaje, nu dupa cutume locale ale dubistilor grabiti.

 15. Corect. Insa in filmuletul tau toata lumea ignora indicatorul acela de ocolire de aici hhttp://goo.gl/maps/qnROg si o iau pe de’a dreptul

 16. Ursul Grizonat

  Nu, Dino. E vorba de cei care vin de la gara / centru pe aici http://goo.gl/maps/NJ28P si care trec pe aici http://goo.gl/maps/Lttw7 , trangenti giratoriului. Cei care ies din giratoriu au cedeaza.

  CNDADR Varianta de ocolire a municipiului Vatra Dornei se distinge de centura municipiului Vatra Dornei care se adreseaza traficului local; aceasta varianta se desprinde din DN17 in partea de vest a municipiului cu ajutorul unui sens giratoriu dupa care urmareste traseul drumului comunal DC85, traverseaza paraul Runcu si in dreptul paraului Popeni intra pe valea acestuia dupa care va strabate muntele Runcu printr-un tunel care va iesi la lumina nordul municipiului Vatra Dornei, in localitatea Argestru, apoi va traversa raul Bistrita, CF 511 Suceava-Ilva Mica si drumul national DN17 si va reveni in drumul national DN17 printr-un nod rutier, realizandu-se legatura cu varianta ocolitoare vest ce asigura legatura cu DN17B.

 17. http://www.automobilesreview.com/pictures/sr-auto/hyundai-elantra-zombie-survival-machine/wallpaper-02.html
  ursule, daca iti montezi asa ceva pe masina si scrii un semn mare
  NU FRANEZ PE PRIORITATEA MEA
  ar fi cele mai faine filmari cum zburatacesc astia „smecherii”

 18. NU FRANEZ CAND AM PRIORITATE!
  am rectificat agramaticaliceasca de mai devreme 😀

 19. Marius Buz

  MariusGMG, acum spui ? Am stat acolo o săptămînă şi nu ne-am întîlnit ?
  Sincer eu n-am întîlnit pe nici unul pe banda mea şi am venit dinspre Argestru de multe ori. Ultima oară de la Festivalul Păstrăvului 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!