It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Betiv Cluj

Adăugat de Toni Dan Marginean
Raportează ca șters! 53

Un drum catre casa, cu un balans remarcabil

Ce mai caută lumea:
 • toni margineanu cluj
 • marginean toni
 • toni marginean

13 comentarii

 1. Comarzan Adrian

  I-a pus piedica nesimtita aia de poarta…

 2. Obstructie, a intrat la mingie poarta. Se vede clar pe reluare 🙂

 3. Te-ai oprit sa vezi daca are nevoie de ajutor? Ok, un betiv – dar poate ers tatal celui mai bun prieten al tau! Anyway…

 4. @ochifaradioptrii : nu cred că era cazu’…cădea la loc. odată m-am oprit eu să ajut unu’ ca el să se ridice. mi-a mulţumit (cred) şi a căzut înapoi…deci…degeaba

 5. Aveti o arhitectura mobilã, la Cluj. Se cam misca toate alea, case, porti… Nu poate omul sa mearga si el pe trotuar cã, zbang, ii sare o poarta-n cale… 🙂

 6. @padre-macar il verifica asa de control pt constiinta lui,poate isi spărsese capul.Ca mai cadea el dupa d-zeu cu mila.Si asa din cazatura in cazatura verificata de cate un bun samaritean ajungea si cat de cat intreg acasa.

 7. Penalty clar,si rosu portii!

 8. Cade aici si moare acasa.
  OFD are dreptate. TCC, hematom subdural, pa !

 9. @ochifaradioptrii si @Ursul Grizonat
  daca ar fi fost tatal celui mai bun pieten al lui, nu credeti ca i-ar fi facut un bine daca il lasa sa moara acolo?!

 10. @bogdanb Mai scrie o data si maine dimineata, poate mai reflectezi asupra a ceea ce ai scris.

 11. MihaiS – parinte alcoolic, violenta domestica fata de copii sau partener (sot, sotie) – un scenariu care contrazicea spiritul civic.
  mi-a venit sa imi folosec umorul negru.

 12. Ce ciudat ca cei care sugereaza ca trebuie ajutat omul primesc minusuri.
  Spiritul civic ii obliga pe TOTI cei dimprejur, nu doar pe sofer sa opreasca si sa vada ce e cu omul ala. Sunt sute de motive pentru care un om poate sa se simta ametit. Poate ca cea mai mare probabilitate era sa fie baut. Dar de cand atata fariseism totusi. E un pacat capital sa fii baut? Nicicare din fariseii de aici nu a fost baut vreodata?
  Sfatul meu e ca sa va scoateti capul din fund si daca un om pica lat langa voi ajutati-l. Ca maine poate sunteti voi in locul lui sau fratele vostru sau copilul vostru. Si daca vine un cetatean ce si-a luat educatia civica de pe internet si trece nepesator pe langa respectivul, o sa injurati si blestemati incontinuu tara in care v-ati nascut si traiti si oamenii din ea. Bine?

 13. Spirit civic este cand ajuti un om bolnav, cand ajuti un bolnav sa treaca strada, cand ajuti un om care are nevoie de ajutor! Asta a baut din spirit civic…… ce ajutor ii mai trebuie?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!