Biciclist nervos

Adăugat de slyK
Raportează ca șters! 68

7 comentarii

  1. „Avem drepturi, nu obligatii” Biciclist roman 2020

  2. Il doare undeva, e biciclist are dreptul sa faca ce doreste !

  3. Problema si mai mare e ca a inceput sa injure si sa ameninte ca imi loveste masina. Cu alte cuvinte, bineinteles. Se aude destul de greu ce spune.

  4. De apreciat ca ai fost calm, cu unii ca astia n-ai cum sa nu cedezi.

  5. Din cate am observat eu, biciclistii sunt unii dintre cei mai necivilzati participanti la trafic. Nu respecta nimic si pe nimeni dar au pretentia sa fie respectati. Scuze, de pe acum pentru generalizare, dar nu stiu daca de ani buni, din 5 biciclisti intalniti am vazut unul care sa respecte regulile de circulatie. Si aici ma refer in primul rand la (ne) respectarea culorii semnaforului, pretentia lor de a le ceda trecerea pe zebra atunci cand sunt pe bicicleta si nu pe langa ea, asa cum prevede legea (si tot ei fac urat neintelegand ca trrecerea aceea e pentru pietoni, si doar pietonii au prioritate si nu ei care, calare pe bicicleta nu sunt pietoni) si asa mai departe. Cred ca ar fi amuzant ca, Politia Rutiera in lipsa altor posibilitati de sanctionare, macar sa le ia ventilele de la roti / sa-i lase pe pana, asa cum se proceda o data :):):)

    • Trecerea de pietoni nu este doar pentru pietoni, este si parcare sau loc de oprire pentru autoturisme, daca nu ma crezi fa o cercetare. Cei cu bicicletele din filmare sunt niste cocalari.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!