It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Biciclisti si pedalisti

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 30

Biciclistii sunt mai putini 🙁

Fundal sonor: Evalk – Adventure.
Music provided by Frequency – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

9 comentarii

 1. fritz_vali

  In Italia biciclisti nu respecta regulile, chiar deloc. Cateodata ma simt eu prost ca dau priotate sau ca stau la rosu.

  • @fritz_vali Dap, am vazut 🙁 Cred ca totusi mai rai decat biciclistii sunt la ei scuteristii 🙁

 2. rasta4ian

  Serios, cel de la 0:55 cu ce a incurcat? ca a traversat in paralel cu ceilalti fara sa se dea jos de pe bicicleta? Pe acestia eu ii tolerez. In schimb nu-i tolerez nici eu pe cei care merg ca si cum ei ar avea maxima prioritate pe trecerea de pietoni. Sunt si eu, prea rar in ultimul timp, biciclist, si traversez pe trecere fara sa descalec bicileta doar daca exista pietoni si pot trece cu ei in paralel.
  + pentru faza de la final.

  • @rasta4ian A traversat cam oblic sensurile de mers 🙂 Cand are o trecere pentru pietoni pe care poate traversa, o poate folosi cu incredere. Daca cel cu Skoda era putin mai grabit si pleca usor mai repede, poate nu se astepta sa-i vina ceva/cineva oblic din stanga si risca sa dea cu el de pamant.
   In plus, stalpul A al masinii poate contribui la acest rezultat neplacut mascand total/partial un pieton/biciclist care vine brusc din stanga, mai ales daca viteza acestuia se sincronizeaza in mod nefericit cu cea a masinii.
   Merci 🙂

  • Soferilor daca trec pe rosu li se ia permisul, chiar daca nu vine nimeni si nu incurca pe nimeni. Biciclistii sunt mai presus, sa inteleg. Ei sunt si pietoni, si vehicule, dupa cum le convine

  • @elcraft In aceasta situatie da, soferii sunt mai dezavantajati. Pot sa-si piarda si permisul de conducere si banutii din buzunar.
   Biciclistii pot deveni uneori pietoni si apoi se transforma in vehicule. Daca transformarea asta e facuta cu cap si responsabilitate e in regula. Pedalistii … sunt numai vehicule, oriunde si oricand 😀

  • Pai vehiculul nu merge pe trecere in directia pietonului, nici pe trotuar, nici pe rosu la semafor si nici pe contrasens. Deci sunt un fel de cum au ei chef.

 3. calltodemocracy

  1:36-1:45 verde intermitent,iti zice ceva?Chiar daca cel cu bicicleta nu traversa pe trecere,jos de pe bicicleta,motiv de care se leaga multi…Era pe trecere,totusi..

  • @calltodemocracy Sunt curios sa stiu ce crezi c-ar trebui sa-mi zica verdele acela intermitent 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!