Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Bicicliști, trotinari și regulamentul rutier…

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 64

Nu am nimic cu fenomenul, sunt utilizator de trotinetă electrică, dar mi se pare că popularitatea bicicletelor și a trotinetelor electrice ar trebui să vină la pachet cu cunoașterea regulilor de circulație și respectul față de lege…

13 comentarii

 1. robytza_94@yahoo.com

  De ce se intampla toate astea razvanbb? Pentru ca multi nu au permis(automat nu cunosc legislatia) si da…e trist ce se intampla.

  • Ochiul Nevazut

   „Necunoasterea legii nu te absolva de nerespectarea ei” . Ceva… ceva… stiu ei, au auzit pe undeva ca se circula pe stanga, dar valabil numai pt pietoni (daca nu exista trotuar). Educatie rutiera? Ce este aia? Exista dar lipseste cu desavarsire (din pacate).

  • Necunoașterea legii nu te absolvă de responsabilitate.

 2. BioHazarD

  Nu-i inteleg pe aia care merg pe contrasens…si eu am trotineta si mi se pare mai periculos sa vezi masina cum vine spre tine, decat sa te depaseasca pe acelasi sens de mers.

 3. Si pe rosu si calare pe bicicleta, ultimul pedalist poate candida cu succes la titlul de „Prostul filmului”.
  +

 4. Contrasensistii aia de fapt sunt britanici. In vacanta.
  Iar aia cu rosu sunt daltonisti toata ziua. Nu stiu noaptea cum sunt.

 5. andreivifor

  Educația rutieră ar trebui să fie obligatorie în școli.

  • A fost. Dar, pentru ca era programa comunista de invatamant, am aruncat-o la gunoi (nu era buna) si am inlocuit-o cu religia.

  • foarte bine punctat bnj2

 6. Ala ultimul a fost penal rau de tot… eu daca aveam o dacie din aia mai veche dadeam un pic peste el asa de control…

 7. Fac traseul acasă-muncă cât de des pot cu trotineta. Niciodată nu merg pe contrasens și mereu, dar MEREU, stau la semafor. Nu-i înțeleg pe ăia care-și riscă viața așa…

 8. Cristy SB

  Ar trebui sa faca toti un curs de legislatie obligatoriu. Cel putin pentru cei care nu au carnet. Altfel regulile de circulatie sunt facute degeaba.

 9. E plin de dinastia cu trotinete ce merg pe drum pe contrasens, fara sa incetineasca, incalca toate regulile de circulatie. Mai mult, nu poarta nici casca de protectie. Pe de alta parte, cand merg pe trotuar merg la fel de tare de ti-e si teama ca pieton printre ei.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.