Bine că nu a fost un pieton…

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 66

Urmăriți ușa deschisă de la unul dintre compartimentele autocarului din față.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/bine-fost-pieton/

7 comentarii

 1. Daca nu era gardutul statiei si erau calatori pe ea,ala taia picioarele oamenilor instantaneu. 🙁 Groaznic!

  • Exact. Mi s-au inmiat genunchii cand am sesizat usa aia deschisa. Si nici nu stiam cum sa fac sa-l opresc. Cineva l-a claxonat cu cateva secunde inainte dar soferul autocarului l-a ignorat sau nu a inteles.

 2. Deh , e ” profesionist” , nu se lasa el intimidat de claxoane….

  • AragazCuBuleDeAer

   Tot din acest motiv nu stau niciodata rezemat sau aproape de balustrada refugiului…poti sa-ti iei lejer o oglinda in cap de la un neatent. Imi amintesc mereu vorba instructorului…”Ce mah vrei sa cureti toti pomii ?” :)))

 3. A fost un accident de genul acesta acu un an. Tin minte ca a fost destul de mediatizat pe la TV la vremea respectiva. S-a deschis usa de la cala de bagaje si a sectionat un om care mergea pe marginea drumului.

 4. Soferul autobuzului chiar nu a simtit cand a lovit ceva? L-a aruncat bine in dreapta cand a lovit bordura. Daca era sofer bun, trebuia sa opreasca imediat. Dar pentru el nu conteaza siguranta, conteaza graba.+

  • Despre ce bordură vorbești?

   A virat dreapta după ce s-a speriat de zgomotul făcut de ușa care se lovește de refugiu. Nu și-a dat seama pe moment ce s-a întâmplat, a auzit doar o bubuitură în dreptul roții din față.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!