It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bine că nu m-am grăbit

Adăugat de Ggg70
Raportează ca șters! 55

Am crezut inițial că virează dreapta, deși nu semnaliza (e verde intermitent pentru la dreapta) și începusem să intru în intersecție. M-am oprit la timp …

7 comentarii

 1. O luai urat tare fara nicio vina.Deci:1-el merge inainte de pe banda de obligatoriu dreapta.2-forteaza patrunderea in intersectie,probabil pe galben intermitent sau prelung.3-de 3 secunde are rosu la semafor pana apare in cadru.Norocul tau a fost ca nu te-ai bagat din prima zecime de secunda de verde pentru tine cu motorul turat,tare de pe loc,asa cum am vazut de curand intr-un clip recent postat aici.Plus ca te-ar fi scos si camera de bord,care a prins semaforul de pe partea stanga,in caz ca omusteanul ar fi mancat r.h.t din gura cum ca ar fi trecut pe verde si ca tu te-ai bagat fara sa-i acorzi prioritate,bla bla bla.Preventie si anticipare.Bravo.Plus

 2. A avut noroc și că nu a venit nimeni prin dreapta mea. L-ar fi observat și mai târziu.

 3. stai ca imediat apar bucurestenii care te cearta ca nu ai asteptat ‘eliberarea intersectiei’ de catre cei care trec pe rosu.

 4. Da ce semafor destept. Din rosu la tine se face direct verde. Parca vor sa vada accidende .

  • @editupa
   În Timișoara spre exemplu nu există semafor cu galben înainte de verde. Există galben de la verde spre roșu, să știi că vine roșu să reduci/oprești. Dar înainte de verde nu se pierde timp cu galben. Pentru ce ? Să te anunțe că vine verde ? Să știi că trebuie să bagi în viteză ? Sau ?

  • Da, sa te anunte, mi se pare foarte util si asa am vazut si in alte tari (nu toate). Timpul nu se pierde fiindca probabil timpul de galben se adauga la rosu acolo unde nu exista rosu-galben-verde. Plus ca efortul de programare e infim, daca se vrea.
   Nici in Bucuresti nu exista galben inainte de verde. Problema e ca la noi toti ar zbughi-o pe galben ca deh.

 5. Ma mir ca nu ti-a zis nimeni ca n-ai asteptat sa se elibereze intersectia…
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!