It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bipezi mono …

Adăugat de mccdrive
Raportează ca șters! 38

Fiinte pe doua picioare si cam atat.

Unii spectatori ar putea fi deranjati de claxoane.

12 comentarii

 1. Pun pariu ca pietoantele au vazut clipul cu sfoara invizibila si incercau sa faca o farsa. Corect ?
  https://www.youtube.com/watch?v=rrs7Z8FRQeQ
  Legat de ultima faza, noroc ca exista pietoni prudenti si soferi atenti.
  +

 2. crisuper1

  Pietoni care nu au educatie.Daca-i claxonezi iti sare in cap minusarul.Daca-i calci iti da plus.De la mine ai +,ca nu i-ai calcat.

 3. @Huffy Corect. Foarte amuzanta faza cu biciclistul din clipul tau 😆
  @crisuper1 Sunt de acord cu tine, daca nu ii claxonam (deci ii toleram) nu se vor corecta niciodata, daca ii claxonam – de ce ii claxonam.

 4. Pietonul prudent, de la sfârșit, a văzut probabil prea multe clipuri cu pietoni luați pe sus.

 5. @MBL Sau are o educatie de dat exemplu.

 6. exquisite

  Ce dracu e in capul unora?! Mie mi s-a spus dintotdeauna: asigura-te si dacă e verde, pe trecere nu dormi, pas vioi, mergi cu atenție, nu te întoarce decât dacă e necesar (vine vreunul pe roșu etc) si dacă te prinde roșu nu alerga si nici nu te opri!!! Greu, tare greu!

 7. Corect la toate fazele, dar la ultima in special am ceva de adaugat: Eu nu-l vad pe respectivul pieton prin geamul masinii parcate aiurea-n tramvai (poate e din cauza calitatii video), dar daca nici tu nu l-ai vazut live, dar totusi ai oprit preventiv (cum as fi facut si eu si fac intotdeauna), atunci doar daca ai fi facut un clip cu faza respectiva, ti-as fi dat plus (+) cu felicitari. Bravo.

 8. @mccdrive Pe langa astia care traverseaza aiurea pe unde ii taie capul, mai sunt si aceia care asteapta culoarea verde a semaforului … in strada (ca si la 1:19-1:22). Poate-si inchipuie ca se face verde mai repede? Un + si pentrul dl care traverseaza la sfarsitul clipului 🙂
  +

 9. Noa, poi ce-i atata graba?

 10. Poanta cu „sfoara” am patit-o si eu. Problema e ca eu nu opresc la astfel de tampenii. Si chiar daca ar exista „sfoara” s-ar rupe instant sau le-as oferi celor care fac asta o taietura minunata la mana.

 11. @DTC: Problema cu sfoara din acest clip este ca acele tipe erau cam apropiate si cu capetele in pamant de zici ca in orice clipa se puteau arunca in cap in fata masinii. Si eu as fi oprit, nu din cauza „sforii” ca stiu si eu gluma respectiva, ci de frica sa nu-mi faca alea vreo tampenie, asta pentru ca ambele erau pe carosabil gata gata sa le spargi „pepenele”.

 12. @georgyc Adevarul e ca am vazut dinainte ca ceva se misca pe acolo si de aceea am ajuns aproape la viteza 0. Daca nu l-as fi vazut, probabil aveam o viteza ceva mai mare. Stiam ca s-ar putea sa fie pietoni, ca masina respectiva e parcata destul de des acolo.

  @GeluCJ Da, pietonii aceia poate cred ca pot influenta verdele daca stau jos. 😆 Sau poate trec cand nu-i vede nimeni. 😉

  @DTC Eu nu stiam de farsa cu „sfoara”, dar mi-am dat seama ca era ceva gluma. Neavand o stare potrivita pentru glume, am asteptat doar sa dispara fetele de pe carosabil. Dupa cum se observa, nu am stat sa treaca toate, nu am avut rabdare. Asa ca nu am gustat gluma in acea situatie, degeaba s-au agitat. 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!