It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bizon cocalar de CT.

Adăugat de Vladimir88
Raportează ca șters! 74

12 comentarii

 1. Manevra Miorița.

  • Exact!
   Filmarea asta trebuie să ajungă la poliție și televiziuni. Indivizi că ăsta n-au ce sa caute la volanul unei mașini cât vor trăi ei.

 2. Dar de cee a facut asta? Nu a ocolit nimic, nu facea depasire, care a fost faza, nu inteleg.

 3. (CT-12-HNW,sa fie si aici numarul de inmatriculare in caz ca nu se vede pe filmare) Nici eu nu am inteles ce a vrut sa faca,dar imi este clar ca a vrut sa faca o smecherie ca dupa se vede cum fuge si nu se mai vede deloc. Daca era pe telefon sau atent in alta parte,dadea o avarie ceva,isi cerea scuze.

 4. La inceputul filmarii se vede ca era pe banda de stanga. Cocalarul, bineinteles a mers inainte si probabil s-a strofocat ca nu l-ai lasat sa intre pe banda. Alt motiv ca sa justifice manevra aia, nu vad.

 5. Asta nu e cocalar ci este un drogat obișnuit din CT

 6. Constanta… E ceva normal

 7. Nu se uita la drum si nu a sesizat ca soseaua face stanga. Ce mare branza?

  • Și maimuța are doua brațe superioare, asta nu înseamnă ca trb sa și conducă masini

 8. Asa mi-a facut si mie unu cu un Logan in CT vara trecuta din cauza ca nu ii dadusem prioritate „de mers inainte” de pe banda obligatorie stanga.
  Am regretat enorm ca nu am avut camera montata, puteam sa patesc ceva grav mai ales ca aveam si sotia + copilul un masina.
  Cu filmarile astea trebuie facute demersuri la politie, eventual la parchet daca politia nu ofera nici o rezolutie din lipsa lor eterna de chef.

 9. Ce a facut asta nu difera cu nimic de ce a facut individul cu touaregul condamnat recent la puscarie pentru tentativa de omor.
  https://www.g4media.ro/video-soferul-cu-touareg-ce-a-lovit-intentionat-in-2015-o-masina-in-zona-fantanii-miorita-condamnat-definitiv-la-5-ani-inchisoare-pentru-tentativa-de-omor.html

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!