Bizoni in Sibiu

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 77

17 comentarii

 1. pinguinu nuclear

  daca-i poc iasa cu pronto? 😀

  Bine ai venit.

 2. Aceeasi problema o intalnesc zilnic in acel giratoriu de la gara , pur si simplu nu stiu sa isi tina banda:D

 3. Nu am nimic cu tine personal, dar 90% din taximetristi si-ar pierde permisul daca s-ar aplica legea…

 4. pinguinu nuclear

  @Klaudiu – si care ar fi problema?

 5. Ai dreptate. Nici o problema, e chiar o binefacere.

 6. recomandare: lasa viteza normala la clip…

 7. @jhonny de ce sa lase viteza normala? Chiar a fost amuzanta faza la accelerare, parca era la formula 1:D

 8. pinguinu nuclear

  @Klaudiu – hopa, ca m-am prins si eu. Am crezut ca autorul are reclama cu „Pronto” pentru ca e ceva distribuitor de produse de curatat, dar el e sofer la „”Pronto Taxi”. Speram ca el e unul dintre cei 10% care ar ramane cu permisul… 😆

 9. 😀

 10. Interesant…in acelasi sens giratoriu, am patit exact ca tine si am luat o gramada de minusuri 🙂
  http://www.trafictube.ro/sensul-giratoriu-eterna-problema/
  Ai + de la mine.

 11. audstele01

  Hm….ai tot timpul cafea agitata bine 😀

 12. Misto semnalizarea la prima intersectie. Am avut impresia ca ar fi trebuit sa dai prioritate de dreapta. Cred ca numai la noi se practica uitatul dupa semnul celuilalt.

 13. Rodean Huffy Razvan

  In primul rind,salutare si bine v-am gasit. Pe vremuri faceam si pe taximetristul :).Acum masina este pe post de atelier de interventie rapida(service Solenza-Logan) si back up (taxi) in caz ca am nevoie de bani extra.Autorizatia taxi este a mea si legea ma obliga sa tin masina inscriptionata si sa am actele de taxi la zi (metrologie si agreere la 1 an si ITP la 6 luni) sau pierd autorizatia.
  In alta ordine de idei,nici eu nu sunt de acord cu comportamentul in trafic a 90% din taximetristi.Se presupune ca ar trebuii sa fie un exemplu pozitiv pentru ceilalti,avind in vedere ca fac o medie de 150 km/zi in oras.
  La cite giratorii sint acum in Sibiu si la cum sint respectate benzile,daca vrei sa-ti schimbi aripile,barile si farurile la masina,in 10 minute gasesti cel putin un „canditat” care sa te sponsorizeze 😀

 14. e celebru giratoriul de la gara, si sa fim sinceri toti taiem benzile acolo, deci atentie ce avem in jur….:D „+”

 15. Rodean Huffy Razvan

  Ca sa fiu sincer…da…si eu am mai taiat benzile in giratoriu,dar niciodata cu masini in jurul meu.In 11 ani de taximetrie cu peste 700.000 km parcursi am reusit performanta de a nu lovii sau zgiria masina niciodata.Din pacate,marea majoritate a colegilor,fac ca taximetristii sa fie vazuti cu alti ochi,desi mai sunt printre ei si soferi,nu numai posesori de permis de conducere.Nu exista padure fara uscaturi,dar in „padurea” asta,rar mai vezi cite o ramurica verde…din pacate.

 16. @Rodean Huffy Razvan
  Daca e asa cum spui tu, te felicit sincer si sper sa fie toti ca tine. Bravo!

 17. Rodean Huffy Razvan

  Sint altii cu ani 25-30 de ani de taximetrie in spate,care nu au avut nici un eveniment rutier.Nu sunt eu buricul pamintului…poate doar unul dintre norocosi.Inca sper ca o sa le vina minte la cap,macar unora dintre colegi.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.