It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bizoni in trafic

Adăugat de ROAD EYE
94 0
Ce mai caută lumea:
 • vad neclar secundele de la semafor

15 comentarii

 1. craciunionut_92

  0:20 ala se baga tu accelerezi. *-*

 2. Ionuț de crăciun 92.. Putea să bage și mach 2 dacă voia în poziția aia, ar fi trebuit să îți dai minus ție pentru cum ai gândit-o. Adică nu te-a deranjat că s-a băgat ăla ci că accelera cine filma? Ori ești cretin?

 3. @craciunionut_92 – si ce daca accelereaza ? era OBLIGAT cumva sa-i acorde prioritate boului care nu stie ce inseamna cedeaza trecerea ?
  Daca eram cu o Dacie 1310 sigur intram in el. A doua oara se invata minte.

 4. daca eram in locul aluia cu AAA dadeam si cu spatele sa ma asez corect la semafor. Printre multe chestii pe care nu le halesc in traficul romanesc, este comoditatea de a opri la semafor lasand 1 masina si ceva spatiu pana la linia alba transversala. Numai soferii neexperimentati se uita la semafor prin geamul lateral.

 5. Pentru floriano 28:
  Sper ca tu nu faci parte din CRETINII care nu acorda prioritate, nu stiu sa se incadreze pe o banda in intersectie, trec pe rosu!
  Numai un NESIMTIT vireaza la stanga de pa banda din mijloc. ignorand pur si simplu toti soferii care asteapta civilizat pe banda lor. Si crede-ma, sunt multi CRETINI, NESIMTITI in trafic. Daca ai de gand sa circuli ca ei …

 6. @mediocam
  vezi ca floriano se referea la primul comentariu…

 7. floriano 28:
  Scuze!

 8. @madiocam: nici o problemă 🙂

 9. nu va mai agitati pt craciunionut_92, nu vedeti ca e un troll ?

 10. pinguinu nuclear

  @catalin_ ca sa trollezi trebuie sa te duca capul.

 11. claudiu220884

  tai benzile in giratoriu….n-ai tu treaba…

 12. Daca semnalizeaza cand schimba (taie) benzile e chiar foarte legal, cercurile alea au rol de benzi de circulatie, le schimbi cum vrei cat timp acorzi prioritate corect.

  Eu l-as intreba pe @florin cum se uita profesionistii la semafor, garanteaza el ca cel pt. pietoni nu e defazat cu cateva secunde? Sau cumva numara in gand secundele? Sigur e un meserias…

 13. @jica – nu trebuie sa fi profesionist, trebuie sa ai putin bun simt si putin IQ. In primul rand ca aici avea semaforul in stanga lui… se ducea la linie si se uita pe geamul lateral ca se vedea fara probleme.
  eu am un semafor la Razoare in dreapta si in spatele liniei albe. vad cand primesc ceilalti rosu, si ma uit in retrovizoare si vad soferul cum intoarce capul de la semafor spre inainte… am plecat
  sunt semafoare la 10m in lateral dreapta si tot le vad de la linie… e o chestie de seriozitate, intorci capul ca de aia are gat, dar la noi e prea mult sa ceri omului sa nu fie comod.

 14. Marius Buz

  florin, fii consecvent. mai sus ai spus ca „Numai soferii neexperimentati se uita la semafor prin geamul lateral”.
  Acum ii spui sa faca exact asta. „se ducea la linie si se uita pe geamul lateral ca se vedea fara probleme.”

 15. @florin Vezi ca te cam contrazici la faza cu geamul lateral, citeste-ti ambele postari 😉 Iar felul cum intri in intersectie, fara sa fi sigur ca e verde (aka l-ai vazut cu ochii tai), nu e prea sanatos.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!