It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape poc – Bizonul

Adăugat de Ic3Cub3
Raportează ca șters! 105

Astazi era sa ma trimita prin service un bizon, un sofer de pista, rally etc.
Evident ca face dreapta fix de unde nu trebuie … tot el avea ceva de comentat ca de … prostul trebuie sa aiba ultimul cuvant de spus.

14 comentarii

 1. Nu inteleg ce avea de comentat. Chiar asa, ce draq mai avea de spus? Ce ti-a zis retardatul?
  +

  • Bombanea..probabil gen dc nu ma uit pe unde merg.Nu prea l-am inteles

  • cei de pe b1 sunt fericiti, pot merge si spre stanga si spre dreapta :)) zona e de rahat si va mai fi mult timp

  • Probabil a inceput sa comenteze ca el mergea inainte si autorul clipului facea viraj sau schimba directia de mers. E plin de dintr-astia pe strazi.

 2. @Ic3Cub3 Poate ca se uita … dar in alta parte 🙂 +

 3. Acolo la BIG e o porcarie cum au gandit devierea temporara.
  Daca ambii veneati de pe Oltenitei atunci da, ai dreptate.
  Dar daca veneati de pe Vacaresti normal era ca marcajul sa fie astfel facut incat ambii sa faceti dreapta, practic sa continuati pe directia ‘inainte’ asa cum se circula pe acolo inainte de lucrari.
  Nu exista nici un semn/marcaj care sa-mi spuna ca din cauza lucrarilor la pasaj mai pot face asa zisa ‘dreapta’ care defapt e ‘inainte’ doar daca raman pe B1. Acolo trebuia o simpla privita ca o simpla ocolire a santierului. Tot traficul de pe Vacaresti din 3 benzi se sugruma la 2 pentru ca apoi sa mearga doar o singura banda catre Nitu Vasile; nu e corect.

  • Da bre, dar simpla logica iti spune ca nu poti vira dreapta din scurt, de pe b2, fara asigurare si fara a acorda prioritate celor de pe b1 care au dreptul sa mearga inainte.

 4. Pentru cine nu stie zona, asa arata intersectia inainte de santier. https://www.google.ro/maps/@44.3940918,26.1204015,19z?hl=ro

 5. Unii chiar nu inteleg ca „asa arata inainte” nu inseamna ca trebuie sa se circule vesnic dupa cum arata strada inainte. In fiecare zi circuli dupa reguli, nu din amintiri. Ca sofer trebuie sa fii capabil sa mergi in orice oras, in orice zona noua, deci trebuie sa aplici regulile, nu amintirile.

 6. Caut unul ca asta, pentru aripa stinga. Pe dreapta am deja una noua…

 7. Nu vad unde am zis eu ca ar fi normal sa virezi din scurt de pe B2 sau sa circuli dupa amintiri. Eu ma refeream strict la devierea pentru pasaj, nu la manevra.
  Conteaza foarte mult cum arata inainte. Acolo e o deviere, deci dupa logica de bun simt ar trebui sa se respecte pe cat posibil vechea schema sau barem sa fiu informat din timp ca sa stiu ce banda imi aleg.
  Nu te apuci sa reconfigurezi aiurea intersectia cind stii ca trebuie sa preiei trafic de pe 3 benzi. Vi se pare normal sa-l inghesui intr-o singura banda?
  Vedeti voi vreun marcaj sau semn care sa-ti spuna din DIN TIMP ca doar banda 1 mai poate merge spre Nitu Vasile atunci cind vi de pe Vacaresti. Eu nu vad… Stai la un semafor, faci stanga usor si apoi esti pus deodata in fata faptului implinit. Mai baga-te de poti, ca nu te lasa nici dracu. Mai ales ca pe B1 circula si RATB 634.
  Acolo e clar ce s-a intmplat; au gandit marcajul doar pentru cei ce vin de pe Oltenitei ca in video. Pe ceilalti de pe Vacaresti, lasa-i dracu, ce ne batem mintea cu ei, sa se descurce.
  Din video nu se vede situatia despre care vorbesc. Asa ca sa ar trebui comenteze la obiect cei care au trecut pe acolo, nu cei cu aere de unchi sfătoși.

  • Sunt de acord cu rationamentul tau, dar in situatia data, indiferent ca e corect gandita sau nu, nu se procedeaza asa. Bun, vezi marcajul in ultima clipa, aia e, mergi pe unde iti permite sau te asiguri ca nu incurci pe nimeni daca o iei prin dreapta. In niciun caz nu intri peste cel din dreapta ta, ca din amintiri stii tu cum se circula acolo. (cand spun „tu” nu ma refer la tine personal, ci in general, oricine ar fi cel care e pus in situatia respectiva)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!