Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Nu bloca intersectia!

Adăugat de tetele
Raportează ca șters! 47

La intersectia Tudor Vladimirescu/Goerge Cosbuc/Calea Rahovei, este foarte greu sa treci cand e aglomerat. Dar unii isi fac viata si mai grea, si pe a lor si pe a altora.

Ce se intampla daca intri intr-o intersectie deja blocata, in loc sa astepti sa se decongestioneze.

Ce mai caută lumea:
 • ce inseamna a bloca intersectia
 • ce_nseamna a bloca intersectia

17 comentarii

 1. Da, ala e un idiot. Dar si tu ai facut o greseala aici. Ai vazut ce frumos au virat stanga cei de pe strada perpendiculara, incepand cu minutul 2 in clipul tau? Tie cand ti-a venit randul, te-ai dus direct in celalalt capat al intersectiei, in loc sa faci virajul corect.

 2. Cand tii lectii de genul asta, asigura-te si ca tu efectuezi un viraj la stanga corect…

 3. Guys, aveti perfecta dreptate, si in majoritatea intersectiilor procedez cum scrie in lege. Insa in cele in care se face foarte greu stanga (e.g. cand semaforul de inainte coincide cu cel de stanga pentru ambele sensuri, iar grosul traficului merge inainte), prefer sa ma duc pe sensul meu pana cat mai departe, in asa fel incat sa nu fiu prins la mijloc in momentul in care se face verde pe strada perpendiculara.

  Daca lumea ar opri atunci cand s-ar face galben, as avea timp berechet sa imi continui drumul spre stanga. Dar asta nu se intampla, asa ca procedez ca mai sus. In felul asta, nu poate veni traficul „peste mine”, cat sa ma prinda la mijloc si sa patesc precum cei de mai sus, incurcandu-i pe toti.

 4. „acest clip nu este disponibil” …

 5. din pacate nici eu nu reusesc sa fac stanga asa cum trebuie si nu din cauza mea. asa cum puteti vedea aici poti proceda corect doar daca esti primul la semafor si pleci mai repede, altfel o iei pe unde e autobuzul. http://goo.gl/QnRhpY

 6. @Suhaib , merge ok clipul

 7. Vizionati si invatati.
  http://goo.gl/frtIQH

 8. Poftiti, domnilor. Aceeasi intersectie, mult mai libera azi, parcursa dupa indicatiile voastre. Am intrat primul (spre stanga), am iesit penultimul, taind fata celor care au avut verde dinspre dreapta si am ajuns pe o banda pe care nu prea aveam ce sa caut, fortat de duba. In spatele meu au ramas minim 2 masini care blocau contrasensul (traficul dinspre stanga) si despre care nu stiu daca au mai apucat sa faca stanga ei insisi.

 9. @tetele – Ce inseamna „GUYS”? Eu nu am auzit de asa cuvant in limba romana.
  @SARSAILA – Acolo nu e aglomeratie ca nu prea sunt masini, sunt multe mobre ce se pot strecura si in plus oamenii aia au logica cand vine vorba de condus, poate aia conduc doar din instinct.

 10. @verdenpom: e un cuvant de sorginte batustaneza care se traduce aproximativ „gusterilor”. Intrucat, la batustanezi, gusterul este animal sacru, poti deduce ca incercam sa ii flatez pe cei doi domni.

  Bunicul meu batustanez imi mai reproducea frecvent o urare cand eram mic: „yamata kuku”, care se traduce aproximativ „drumuri bune”, desi unele dialecte asociaza expreisa cu insertia unei insecte in partea dorsala a cailor (un fel de bagat in seama aiurea, dar lingvistii nu au ajuns la vreun consens).

  Ma bucur ca avem discutii relevante pe marginea subiectului.

 11. @tetele , cand intr-o intersectie numarul celor care o vor parcurge corect va depasi nr celor care o parcurg dupa ureche/din amintiri/din durere-n p… , abia atunci o sa se circule per total ok. Pana atunci, mai e de lucru. Asta nu inseamna ca daca intr-o intersectie sunt 10 prosti care fac ceva aiurea, noi ar trebui sa fim nr. 11 care sa faca la fel ca ei.

 12. @Thomas: Asa e. Pana atunci, totusi, permite-mi sa incerc sa ajung din punctul A in punctul B in mai putin de 2 zile, fara sa incerc sa ii educ pe absolut toti desteptii pe care-i intalnesc.

  • @tetele , a, ok, din comoditate nu ne incadram cum trebuie, dar dam lectii de blocat intersectia. „Cul”

 13. @tetele – Avem discutii pe marginea subiectului deoarece ultima oara cand am verificat trafictube.ro se termina in .ro care se traduce aproximativ „romaneste, romania etc…” deci data viitoare lasa romgleza acasa si scrie dragilor, oamenilor, prietenilor, utilizatorilor etc… cuvinte gasesti destule.

 14. @Thomas: daca „ajuns acasa secolul asta fara sa blochez intersectii ca-s io mai catolic decat Papa” se traduce prin „comod”, atunci da, ai dreptate. Poate tu conduci in Utopia, eu incerc sa ma deplasez prin Bucuresti.

  @verdenpom: da, stimabile, ai salvat iarasi patria de porcii imperial-capilalisti si limba lor spurcata. Felicitari! Du-te si ia-ti o napolitana, ca o meriti!

 15. Eu te-am atentionat primul de virajul tau la stanga. Acum ca ai incercat sa il faci corect, chiar daca sunt idioti care te-au impiedicat(mai ales retardul ala de la RATB, care a blocat tot), nu pot decat sa te felicit si sa sper ca vom fi tot mai multi care incercam sa facem stanga cum trebuie si sa ii educam si pe bizoni.

 16. Comentariile unora de pe TT ma faca sa cred despre ei ca sunt doar conducatori de biciclete. Daca nu ati dobandit un simt al practicului care sa va „spuna” ca in unele intersectii NU este DELOC practica noua prevedere (ocolirea centrului prn stanga), atunci mai bine stati acasa.
  Acolo un intersectia are capacitate de stocare iar traficul este foarte intens pe directia inainte este mult mai bine cu ocolirea prin dreapta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.