It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Blocare trafic de catre un sofer cu tupeu

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 20

S-a molipsit cred de la taximetristii din Cluj sau de pretutindeni. Pur si simplu a oprit autobuzul de la RATUC paralel cu celelalte oprite corect in statia de autobuz!

17 comentarii

 1. Totusi, sa observam pietonii care se inghesuie pe partea carosabila a podului Traian (0:40), ca e prea complicat sa ocolesti pe celelalte laturi pe trecerile de pieton ca sa treci pe partea cealalta. 🙂

 2. 2 camere? un pic cam obositor de urmarit.

 3. Pe cit ii stimez pe tiristi, pe atit imi vine sa le sparg geamurile la autobuzisti. Un foarte mare animal…

 4. L-ai prins bine, probabil cu cateva minute mai devreme bloca toata intersectia venind dinspre Horea… it’s a classic acolo, din pacate.

 5. Nu e vina lui ca toata statia era plina de alte autobuze.

 6. La 0.08 ai cedeaza trecerea (desenat pe asfalt). Intrebarea mea este daca nu trebuia lasat sa treaca autoturismul negru din stanga?

 7. @anukoi: ma lasa vederea, nu vad nici un desen pe asfalt la 0:08, poate pui un screenshot? Dar la 0:03 pe camera din dreapta se vede semaforul verde pentru directia inainte. Ala negru probabil a iesit din parcare si trebuie sa acorde prioritate de dreapta, nu este sens giratoriu acolo.

 8. Pe google maps apare: https://goo.gl/maps/E1Wzo. S-ar putea sa nu mai fie de actualitate sau sa se fi sters ca multe alte marcaje si semne de pe la noi. Semaforul este pentru intersectia cu strada Arges, dar daca nu se mai vede semnul pe asfalt atunci e clara prioritatea de dreapta (nu ma gandeam la sens giratoriu in niciun caz).

 9. La 0.07-0.08 se vede un semn de cedeaza trecerea, nu pe asfalt, ci in dreapta. Si nu cred ca e cel pentru iesirea din statia de taxiuri.

 10. Semaforul este pentru toata intersectia, gandeste-te ca trecerea de pietoni este dupa strada Arges. Ai verde, te duci pana pe Voitesti, Croitorilor sau Ploiesti (daca ai si timp). Uita-te pe film dupa marcaje, nu conducem dupa Google Maps.

  PS: uita-te pe GM de pe sensul celalalt (vizavi de strada Arges), nu se mai vad marcajele de cedeaza trecerea 😀

 11. LE: e de pe strada Arges, la iesirea din statia de taxi e Stop.

 12. GhitaCJ Corect, nu se mai vad de pe sensul celalalt, dar se vede foarte bine semnul de cedeaza trecerea langa gardul care delimiteaza parcarea (n-are legatura cu strada Arges, e dupa trecerea de pietoni semnul).

 13. @anukoi: eu am facut o afirmatie, nu am zis „cred” sau „banuiesc”, dar vad ca-ti place sa discuti in contradictoriu si fara sa iei in considerare toate elementele discutiei. Adica sari de la una la alta. Te rog studiaza poza de mai jos, eu ma opresc aici pe acest subiect.

 14. De ce exista atatea discutii despre asta? Intersectia e semaforizata si ai verde. Ala iesea din parcare si va astepta pana are loc. O sa fie situatii similare si in alte clipuri.
  PS: Acel rondou nu este sens giratoriu. Sunt destui care nu observa acest mic detaliu.

 15. In plus, venind de pe I.P. Voitesti nici macar intoarcerea nu este permisa. Evident, asta nu-i impiedica pe unii sa o faca 🙁


  View Larger Map

 16. GhitaCJ In poza ta, in dreapta semnului „Oprire” se vede un semn „Cedeaza trecerea”, care apare si in clip la secunda 00.07-00.08 (am gresit cand am spus ca se vede pe asfalt), si care se vede si pe GM daca te uiti vizavi de strada Arges, si pe care nu l-ai incercuit, si care trebuie luat in considerare in intersectie. Acel semn este la distanta de semafor, deci nu se poate suprapune cu acesta.
  Mccdrive Nici nu am spus ca e giratoriu.
  GeluCJ Chiar daca cel care executa manevra de intoarcere incalca regulamentul eu sunt obligat, datorita acelui semn „cedeaza trecerea”, sa-l las sa treaca.

 17. Ala e troleibuz, in primul rand, in al doilea rand eu vad ca toate autobuzele din statie sunt goale, semn ca stationau. Unde ar fi trebuit troleibuzul sa opreasca din punctul tau de vedere in situatia asta?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!