It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Blocheaza intersectia si da din crengi

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 54

De fiecare data ii las pe cei intrati sa elibereze intersectiile, dar in cazul de fata statusem deja vreo 10-12 minute, era al 6-lea semafor prins, verdele meu tine circa 15 secunde, iar la fiecare verde trecuseara 2-3 masini, fiind intersectia blocata.

E chiar atat de greu sa nu fii marlan si sa anticipezi ca mai sunt si altii care trebuie sa treaca?

7 comentarii

 1. Asa-i peste tot.Vad ca au coloana in fata pe sensul lor,dar nu,ei se baga blocand si pe cei care au verde din dreapta,ca tine.De ce sa mai prinda el un ciclu de semafor,cand poate sa prinda altul?Si cand ii claxonezi,tot ei sunt cu gura mare.Mor pe astia!Dar ca de obicei,cine sa-i vada si mai ales,cine sa-i pedepseasca conform CR?Asa ca tot solutia proprie ar fi mai buna:masina ta sa fie harb sau cu bullbar meserias si zbang!Nema amiabila.La Politie din prima,tu iei asigurarea nesimtitului guraliv si politaiul ii ia amenda.

  • Si pe mine ma enerveaza dar chestia cu zbang totusi nu as aplica-o. Te trezesti ca acolo invoca articolul cu eliberarea intersectiei.

  • Care articol? 101 din OUG 195/2002// 7=nerespectarea obligatiei de a permite parasirea intersectiei conducatorului vehiculului ramas in interiorul acesteia ? Si pentru el,care are obligatia de a nu patrunde intr-o intersectie daca culoarea semaforului si (eventual) timpul afisat de acesta nu-i mai permite sa o faca fara a perturba circulatia celorlalti participanti prin acea intersectie,nu exista vreun articol? Sa fie art 100/3/ lit.c=neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept ? Sau acelasi art./3/ lit.d=nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului?
   Altfel spus,de ce numai marletele poate invoca ce-i convine?In ce lume traim?!Adica eu am obligatia sa-i permit parasirea intersectiei,DUPA ce el a infundat-o intentionat si el ce obligatii mai are?Sau are numai drepturi?

  • @7 Sins Ba da, pentru ei exista si-ar trebui sa lase cu sanctiuni:
   Art. 108. (1) Săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lângă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează: […]
   d) 6 puncte de penalizare pentru săvârşirea următoarelor fapte: […]
   10. pătrunderea într-o intersecţie dirijată prin semafoare, dacă prin aceasta se produce blocarea circulaţiei în interiorul intersecţiei.

   (+ amenda clasa a IV-a, art. 102, (2))
   Ramane sa fie cineva pe faza, cu chef si sa le aplice 🙂

 2. Trebuie să înțelegi că unii blochează intersecțiile pentru că pur si simplu atât gândesc. Ei nu văd mai departe de botul mașinii. Alții sunt nesimțiți si o fac în mod deliberat. Efectul final este ca, din cauza prostiei/nesimtirii câtorva, toți pierd timp și își consuma nervii inutil.

 3. @mariusikk Regulile acestea privind interdictia blocarii intersectiei sau a permiterii parasirii intersectiei celor ramasi in interiorul ei au rostul lor, dar sunt destui soferi care presupunand ca mai cunosc unele dintre ele, le ignora sau/si le interpreteaza dupa cum le convine intr-un anumit moment.
  +

 4. robwin_75

  O vaca cu urechi !!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!