Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

BMW de toti banii

Adăugat de slyK
Raportează ca șters! 92

10 comentarii

 1. Excelent 🤣
  Ce comenta „domnul”? Și cum s-a terminat?

  • Comenta ca mi-a facut loc. A inceput sa se planga pietonilor ca nu-l las sa intre pe interzis. Dupa ce am trecut a aruncat cu pietre in masina (tipic conationalilor „viteji”). Azi merg sa ii fac reclamatie la politie, chiar daca stiu ca n-o sa pateasca nimic.

  • slyK cum sa nu faca, daca ti-a zgariat/lovit masina? Mergi si fa-i plangere, si sa te interesezi de ea la fiecare saptamana, sa nu-i lasi sa o faca „uitata”.

  • slyK, daca ti-a lovit masina, poti face plangere PENALA la politie pentru distrugere. Stiu asta de la un politist care mi-a zis ca in caz de lovire si/sau distrugeri materiale, se face dosar penal. Si atunci sigur vor lua masuri impotriva lui.

 2. Felicitari!
  Ce a facut frate bombardierul, a inchis bombardiera in masina :)))))?

  • A auzit el pe undeva ca masinile moderne au start/stop si se si incuie automat cand te indepartezi de ele. El are optiunile, dar in varianta „manual” :))

 3. Vai, ce idiot!

 4. Ce- mi place mie cum amenință el „Gata, uite, închid mașina, uite plec, aici rămâi!” Și faza cu plânsul la pietoni e demențială 😁

 5. era cat pe ce sa-l facem vedeta…din pacate se pare c-am pierdut clipul. saptamana trecuta am avut parte de aceeasi incapatanare din partea indiviului…abia virase spre interzis…a dat cu spatele si oricat am incercat sa-l motivez sa plece inaintea mea, m-a refuzat…am plecat cand au inceput sa apara masini in spatele meu…sper ca au venit cat mai multe ca sigur a asteptat si tot pe acolo a luat-o

  • Acum daca-l mai prinde unul și a treia oară, o să zicem ca în celebrul banc cu vânătorul și ursul: „Băi, tu ori ești prost, ori a început să-ți placă” 😄

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.