Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

BMW de toti banii

Adăugat de slyK
Raportează ca șters! 92

10 comentarii

 1. Excelent 🤣
  Ce comenta „domnul”? Și cum s-a terminat?

  • Comenta ca mi-a facut loc. A inceput sa se planga pietonilor ca nu-l las sa intre pe interzis. Dupa ce am trecut a aruncat cu pietre in masina (tipic conationalilor „viteji”). Azi merg sa ii fac reclamatie la politie, chiar daca stiu ca n-o sa pateasca nimic.

  • slyK cum sa nu faca, daca ti-a zgariat/lovit masina? Mergi si fa-i plangere, si sa te interesezi de ea la fiecare saptamana, sa nu-i lasi sa o faca „uitata”.

  • slyK, daca ti-a lovit masina, poti face plangere PENALA la politie pentru distrugere. Stiu asta de la un politist care mi-a zis ca in caz de lovire si/sau distrugeri materiale, se face dosar penal. Si atunci sigur vor lua masuri impotriva lui.

 2. Felicitari!
  Ce a facut frate bombardierul, a inchis bombardiera in masina :)))))?

  • A auzit el pe undeva ca masinile moderne au start/stop si se si incuie automat cand te indepartezi de ele. El are optiunile, dar in varianta „manual” :))

 3. Vai, ce idiot!

 4. Ce- mi place mie cum amenință el „Gata, uite, închid mașina, uite plec, aici rămâi!” Și faza cu plânsul la pietoni e demențială 😁

 5. era cat pe ce sa-l facem vedeta…din pacate se pare c-am pierdut clipul. saptamana trecuta am avut parte de aceeasi incapatanare din partea indiviului…abia virase spre interzis…a dat cu spatele si oricat am incercat sa-l motivez sa plece inaintea mea, m-a refuzat…am plecat cand au inceput sa apara masini in spatele meu…sper ca au venit cat mai multe ca sigur a asteptat si tot pe acolo a luat-o

  • Acum daca-l mai prinde unul și a treia oară, o să zicem ca în celebrul banc cu vânătorul și ursul: „Băi, tu ori ești prost, ori a început să-ți placă” 😄

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.