Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Pentru ca BMW

Adăugat de lexescu
Raportează ca șters! 13

Suparare mare! Cine are fata mare, cine are fata foarte-nalta … mare suparare are.
https://www.youtube.com/watch?v=Y5lw62k9Wj4

8 comentarii

 1. Te-ai urcat peste el în sensul giratoriu … dar, mă rog, asta nu se pune.

 2. În giratoriu că pe arătură… Ai măcelărit benzile alea într-un mare stil !

 3. ciucasebi

  Gestul lui nu-i scuzabil, dar si tu drept ai mers prin giratoriu ala, pune eventual si filmarea cu incadrarea in sens sa nu acuzam degeaba.

  • In giratoriu a avut aceiasi traiectorie ca mine. S-a suparat ca nu m-a putut depasi prin stanga (asa a intentionat), in giratoriu, pt ca era o masina care ocupa banda 3 si vira stg. Daca va uitati cu atentie giratoriul are 3 benzi, pe prima n-are rost sa te inscri pt. ca dai de masinile care asteapta si oricum se termina, drumul sprea care am iesit avand numai doua benzi.. Nu sunt usa de biserica nici eu, iar filmul l-am postat pentru ca BMW si pt. ca era s-o fure si el cand a franat taxiul in fata lui.

 4. SI ce treaba are stratos-ul din thumbnail cu bmw?

 5. Tragi greu de volan de nu respecti marcajele din sensul giratoriu? Vi din banda 2 te duci in banda 3 si iesi pe banda 1. O mare durere in banana. Respectarea benzilor in sensul giratoriu este doar pentru fraieri.
  Iar ala cu BMW-ul daca nu iti facea asta ii scadea rangul. Una peste alea 2 ….. (completeaza cu ce vrei tu aici, inclusiv cu „destepti”).

  • Ai dreptate. Imi asum. Doar ca nu am incomodat pe nimeni. BMW-ul a vrut sa–mi dea el o lectie….ok….suport,

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.