Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

BMW-ul justițiar + alte faze cu ambulanțe 🚑

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 47

O fază cu un șofer justițiar de BMW, care deși încalcă legile, tot el comentează (mai multe detalii în clip) + diferite faze cu ambulanțe.

Limbaj licențios, 18+.

4 comentarii

  1. Imi place cand lumea face loc ambulantei chiar daca se intra pe culoarea rosie a semaforului. Tampitii ce nu fac loc isi merita din plin decesul.

    • Evident ca de multe ori doar asa poti face loc, sau daca mergi in stanga nu in dreapta, ambele cazuri neacoperite de legislatie, dar e vorba de vieti omenesti si cat timp cei din intersectei care trec pe verde se prind care e problema eu zic ca e ok.

  2. Multe legume care stau cu castile in urechi si geamurile inchise sa nu evadeze AC-ul, normal ca nu aud ambulanta, va fi tot mai rau pentru cei aflati in misiune caci tovarasu’ Boc ingusteaza strazile si toate magariile de strazi ” modernizate ” cu sens unic vor fi blocate la orele de varf, deci daca aveti in plan sa vi se faca rau si sa fie necesara ambulanta sa evitati orele 8:00 – 18:00.

    • Aa.. si ala cu BMW-ul cred ca a dat si dedicatii la manele fm de bucurie ca a putut face observatii altora in trafic.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.