It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Jap, bordura

Adăugat de iDandu
Raportează ca șters! 72

Puțintică zăpadă și apar „reisării” în peisaj

18 comentarii

 1. Mersul fix pe liniile de tramvai cand ai starea aia de carosabil , trebuie sa ai ceva imbecilitate la bord.

  • Bine că te-ai născut tu cu volanul în mână!!!

  • t.c.
   pe liniile de tramvai aluneci si vara pe uscat cu praf…

  • Nu-i vorba de nascut cu volanu in mana , este vorba sa constientizezi la ce pericole te expui atunci cand circuli cu rotile pe linia de tramvai date fiind si acele conditii de drum , la aceste conditii de carosabil ,nu conteaza masina , rulatul pe linia de tramvai cand ai polei , orice masina derapeaza,poti sa ai tu mama anvelopelor de iarna , Bmw de 100.000 de euro cu toate sistemele de siguranta care se pot introduce pe el, nu te ajuta cu nimic , masina va derapa.

 2. Iveco Stralis

  Sa speram ca si-a invatat lectia.

 3. „Oare ce se intampla daca merg pe aici ?! „

 4. Cristy SB

  Asta chiar nu-i „reisar”. Daca o pateai tu, ca mergeai la fel, cum te caracterizai, ca ai dat de o zona cu gheata?

  • Exact așa am văzut și eu în filmare.

  • Autorul clipului NU circula pe liniile de tramvai , se si observa pe filmare pozitia masinii fata de cel cu Loganu , oare de ce nu rula ca cel din fata ???

 5. E din cauza ca a mers pe linia de tramvai, nu ca e „reisar”, DESTEPTULE !

  • Mulțumesc pentru compliment! „Neadaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere” precum și bruscarea comenzilor (frână, accelerație sau direcție) în lipsa aderenței nu face parte din conduita preventivă, deci pentru mine este un imbecil de „reisăr”; iar următorul viraj l-a luat prea tare și cu piciorul pe frână.

 6. Din păcate loganul nu are nici un sistem de protecție, așa face el când frânezi și e zăpadă, gheață, șine de tramvai. Bine că am scăpat de el că era să mă omor cu el.

 7. Mama dar ce rapid l-a intors.

  • Este foarte periculos rulatul MAI ALES la acele conditii de carosabil fix pe linia de tramvai , nu trebuie hulita masina , nu masina a fost de vina pentru acel derapaj subit , de vina-i piesa dintre volan si scaun.

   Poate nu i-a spus nimeni de chestia asta cu rulatul pe linia de tramvai cu carosabil plin de polei , DAR analizezi si tu situatia si te gandesti , bai polei pe jos combinat cu acel metal lucios , oare nu pot pierde aderenta ??

 8. HaterInTrafic

  Ce prostavan =)))

  • HaterInTrafic

   catalinp nu-i mai lua apararea. este un prostavan. orice sofer ar fi fost mai atent dat fiind conditiile meteo 🙂 daca era un pieton acolo, ii mai luai apararea? bucurati-va ca nu s-a intamplat nimic si ca toata lumea e bine.

 9. AragazCuBuleDeAer

  Avea ESP-ul dat la curatat, dar cand vine sa vezi ce traiectorie are Loganul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!